Memleket Partisi'nin yeni sözcüsü partideki istifaları değerlendirdi: Operasyon çekmek isteyenler başarılı olamadı

Memleket Partisi'nin yeni sözcüsü partideki istifaları değerlendirdi: Operasyon çekmek isteyenler başarılı olamadı

Memleket Partisi'nde Parti Sözcüsü İpek Özkal Sayan, geçen hafta Memleket Partisi'nde yaşanan istifaların, "altılı masa" tarafından yapılan bir operasyon olduğunu öne sürerek "Memleket Partisi'ne operasyon çekmek isteyenler, başarılı olamadılar, olamayacaklar. Altılı masanın tıpış tıpış oy verdirebilecekleri bir Cumhurbaşkanı adayı çıkarmayı planladıklarını, bu yüzden de Memleket Partisine operasyon çektiklerini düşünüyoruz" açıklamasında bulundu.

Memleket Partisi'nde Parti Sözcüsü Gaye Usluer'in istifası sonrasında parti sözcülüğüne getirilen İpek Özkal Sayan, ilk basın toplantısını düzenledi.

Memleket Partisi Sözcüsü Sayan, geçen hafta Memleket Partisi'nde yaşanan istifaların, "altılı masa" tarafından yapılan bir operasyon olduğunu savundu.

Partisinde geçen hafta yaşanan istifaları değerlendiren Sayan, "Memleket Partisine operasyon çekmek isteyenler, başarılı olamadılar, olamayacaklar. Altılı masanın tıpış tıpış oy verdirebilecekleri bir Cumhurbaşkanı adayı çıkarmayı planladıklarını, bu yüzden de Memleket Partisine operasyon çektiklerini düşünüyoruz." açıklamasında bulundu.

"İSTEDİĞİNİZ OPERASYONU ÇEKMEYE ÇALIŞIN"

Partinin tüm yöneticilerinin görevinin başında olduğunu belirten İpek Özkal Sayan, "Bize istediğiniz operasyonu çekmeye çalışın, Memleket Partisi olarak buradayız, dimdik ayaktayız." diye konuştu.

"KADIN CİNAYETLERİNİ KINAYARAK, LANETLEYEREK BİTİREMEZSİNİZ"

Sayan ayrıca, Pınar Gültekin davasını parti olarak üzülerek takip ettiklerini belirterek faile verilen cezanın insanlığı yaraladığını kaydetti.

Sayan, Pınar Gültekin davası hakkında "Kadın cinayetlerini kınayarak, lanetleyerek bitiremezsiniz. Bu süreci yaraladığınız hukuk devletine, yargıya havale edemezsiniz. Pınar Gültekin ve diğer kadın cinayetleri bize gösterdi ki, önleyemediniz, koruyamadınız ve en vahimi cezalandıramadınız." açıklamasında bulundu.

Marmaris'teki orman yangına yönelik de konuşan Sayan, orman yangınları için ekipmanların güçlendirilmediğini, yangın söndürme uçakları alınmadığını öne sürerek "Orman yangınları ile mücadele için geçen yıl 8,1 milyar liralık bir bütçe ayrılmış, bu sene sadece 5,4 milyarlık bir bütçe ayrıldı. 2021 yılı itibariyle Türkiye'de 139 bin 503 hektarlık alan orman yangınlarında yok oldu ve yok olmaya da devam ediyor." dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN