Meteoroloji'den kritik uyarı! Batı Karadeniz'in kıyı kesimlerinde fırtına etkili olacak

Meteoroloji'den kritik uyarı! Batı Karadeniz'in kıyı kesimlerinde fırtına etkili olacak

Meteoroloji'den ve yetkililerden son dakika hava durumu uyarıları art arda geldi. İçişleri Bakanlığı 81 ilde AFAD'ın teyakkuza geçtiğini bildirirken birçok il için fırtına ve kuvvetli rüzgarın etkili olacağı söylendi. Yetkililer Batı Karadeniz'in kıyı kesimlerindeki yaşayan vatandaşların tedbirli olması gerektiğine vurgu yaptı.

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, bu gece saatlerinden itibaren devam eden fırtına, yarın Düzce, Zonguldak, Bartın, Kastamonu ve Sinop'un kıyı kesimlerinde batı ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli, yer yer kısa süreli fırtına şeklinde esecek.

Vatandaşlar, çatı uçması, ağaç devrilmesi ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıldı.

'ÇOK SAYIDA SU BASKINI MEYDANA GELDİ, ÇATILAR UÇTU'

AFAD, bugün kötü hava koşullarında yaşanan gelişmeleri aktardı. Yaptığı açıklamada, "Bugün, ülkemiz genelinde yaşanan olumsuz hava koşullarına bağlı olarak çok sayıda sel, su baskını ve çatı uçması ile yapısal çökme olayları meydana gelmiştir" ifadelerine yer verildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN