Motosiklet tartışması kanlı bitti: Esnafı darbedip hastanelik ettiler

Motosiklet tartışması kanlı bitti: Esnafı darbedip hastanelik ettiler

Bodrum'da zabıta denetimi sırasında başlayan motosiklet tartışması kavgaya döndü. İşletmesinin önüne motosiklet park edildiğini iddia eden iki kardeş bir esnafa saldırdı. Baygınlık geçiren esnaf hastaneye kaldırıldı.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde zabıta denetimi sırasında başlayan motosiklet tartışması kavgaya dönüştü. İşletmesinin önüne motosiklet park edildiğini iddia eden iki kardeş bir esnafı darbetti. Baygınlık geçiren esnaf hastaneye kaldırıldı.

Olay, dün akşam saatlerinde Cevat Şakir Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, zabıta ekipleri caddede yaptıkları denetimde kaldırımda park halinde bulunan motosikletlerin kaldırılmasını istedi. Bunun üzerine M.Y., tanıdığı bir kişiye ait motosikleti alarak bölgedeki bir işletmenin yanındaki boş alana park etti.

Motosikletin park edildiği alanın yanındaki işletmenin sahibi Z.Ş.S.’nin kardeşi Y.S., duruma tepki gösterek motosikleti M.Y.’nin kendi iş yerinin önüne bıraktı. İki taraf arasında kısa sürede başlayan tartışma büyüdü. İddiaya göre, Z.Ş.S. tartışma sırasında M.Y.’ye saldırarak yumruk attı, kardeşi Y.S. ise kavgayı ayırmaya çalışanlara tekme atarak müdahale etti.

Aldığı darbeler sonucu baygınlık geçiren M.Y., olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralanan M.Y., kendisine saldıran iki kardeşten şikayetçi oldu. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

Yaşanan darp anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

11558945

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN