MSB PERTEM işçi alımı kura sonuçları nasıl öğrenilir? İşte PERTEM kura sonuçları isim listesi

MSB PERTEM işçi alımı kura sonuçları nasıl öğrenilir? İşte PERTEM kura sonuçları isim listesi

MSB PERTEM canlı kura sonuçlarıyla isim listesi! Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Personel Temin Dairesi Başkanlığı (PERTEM) işçi alımı kura sonuçları belli oldu. 8 Temmuz 2021 günü tamamlanan başvuruların ardından 2 bin 533 işçi kadrolu olarak işe başlayacak. İşte, MSB PERTEM işçi alımı sonucu İŞKUR sorgulama ekranı...

Devlet kurumlarında kadrolu personel olmak için kamu iş ilanlarını yakından takip eden vatandaşlar, Milli Savunma Bakanlığı'nın (MSB) Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayınladığı ilana başvuruda bulundu. Kura çekiminin ardından 2 bin 533 işçi alımı tamamlandı MSB'de çalışacak kişilerin isimleri belli oldu.

MEB PERTEM İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Milli Savunma Bakanlığı'nda (MSB) görev almak isteyen kişiler için açılan Personel Temin Dairesi Başkanlığı (PERTEM) işçi alımı ilanına başvuran adaylar için 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü tamamlandı ve kadroya alınacak 2 bin 533 kişinin isimleri belli oldu.

Noter huzurunda canlı olarak yapılacak olan MSB Pertem işçi alımı kura çekilişi, PERTEM'İn personeltemin.msb.gov.tr internet adresinden TC kimlik numarası ile sorgulanabiliyor.

Kura sonucunda belirlenen sözlü veya uygulamalı sınava girmeye hak kazanan adayların listesi, MSB'nin internet sitesinden ilan edilecek.

MSB PERTEM İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ SORGULAMA SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN