Murat Özdemir gözaltına alındı

Murat Özdemir gözaltına alındı

Murat Özdemir gözaltında ne dediği vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Papağana işkence eden Murat Özdemir'in ilk sözleri ve ayrıntılar haberimizde. Murta Özdemir'in işkence yaptığı papağana Haluk Levent sahip çıktı. Levent sosyal medyadan papağanın resmini paylaştı ve 'artık bizde' diyerek insanların içini rahatlattı.

Murat Özdemir gözaltında ne dediği nasıl gözaltna alındığı haberimizde. Papağana işkence eden Murat Özdemir'in ilk sözlerini ve papağanın son durumunu merak eden vatandaşlar için derledik. Sanatçı Haluk Levent papağan'ın resmini paylaştı. Artık papağanın ellerinde olduğunu duyuran sanatçı hayvanın bir ayağının kırık olduğunu da açıkladı. İşte Murat Özdemir ve papağanın son durumu hakkında merak edilen tüm ayrıntılar...

Papağana yaptığı işkence videosunu sosyal medya hesabından paylaşarak tüm Türkiye'nin tepkini çeken Murat Özdemir, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden getirildiği sırada ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'ya seslenen Özdemir hakkında Tarım ve Orman Bakanlığı da şikayetçi oldu.


Televizyonda yayınlanan bir yarışma programından diskalifiye olan Murat Özdemir'in, sosyal medya hesabından paylaştığı bir papağana işkence görüntüleri büyük tepki çekti.

Sosyal medyada infial yaratan görüntüler üzerine çok sayıda kullanıcı Emniyet Genel Müdürlüğü'nün hesabını etiketleyerek şikayette bulundu. Hayvan severler Murat Özdemir'e tepki için Beşiktaş'taki evine gitti. Bu sırada harekete geçen polis, Murat Özdemir'i evinde gözaltına alındı.

Papağana da el konularak muhafaza altına alındı. Özdemir'in Beşiktaş asayiş Büro Amirliği'ndeki işlemleri sürerken sağlık kontrolü için Kağıthane Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

18-12/18/murat-ozdemir-gozaltina-alindi.jpg

POLİS MERKEZİNE GİRERKEN 'ACUN' DİYE BAĞIRDI

Sağlık kontrolünün ardından tekrar Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği'ne getirilen Özdemir, polis aracından indirildiği sırada 'Acun' diye bağırdı.

TARIM VE ORMAN BAKANI TWİTTER'DAN DUYURDU

Konu ile ilgili bir açıklama da Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'den geldi. Resmi Twitter hesabından bir açıklama yapan Pakdemirli, bakanlık olarak suç duyurusunda bulunacaklarını söyleyerek, "Toplumda infial uyandıran ve vicdanlarımızı derinden sarsan videoyu üzüntüyle izledim. İlgili şahıs hakkında Bakanlık olarak suç duyurusunda bulunulması için talimat verdim. Ayrıca şiddet gören papağanın güvenli bir ortama alınması için de Bakanlık olarak girişimlere başladık" dedi.

18-12/18/papagana-iskence-eden-murat-ozdemirin-ilk-sozleri.jpg

PAPAĞAN HALUK LEVENT'TE

Paylaştığı papağana işkence videosu ile kan donduran Masterchef'in eski yarışmacısı Murat Özdemir Ortaköy'deki evinde gözaltına alındı. Ortaköy polis karakoluna götürülen Özdemir'e mahalleli de büyük tepki gösterdi. İstanbul Barosu hayvan hakları biriminden avukatların da olay yerine geldiği kaydedildi. Polisin papağana el koyduğu ve İstanbul Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkililerine teslim edeceği öğrenildi. Sanatçı Haluk Levent, papağan ve saldırganla ilgili son bilgileri Twitter hesabından paylaştı.

18-12/18/haluk-levent-1545112703.jpg

Haluk Levent şu mesajları paylaştı:

-Az önce karakola getirildi. Savcının gelmesi bekleniyor. Papağan’a talip olduk. Alacağımızı umuyoruz.

-Maalesef ayağı da kırılmış :( Az sonra Hayvan Hakları Başkanı da karakolda olacak. Bir şekilde onlar ya da AHBAP’lar bakacak papağana .. Olsun kurtulsun da..

-Son durum; Papağan’a işkence eden şahıs yarın “hayvana işkence” suçuyla adliyeye çıkartılacak. AHBAP platformu olarak biz de şikayetçi olduk. Tarım ve Orman Bakanlığı olaya el attı. Papağan yasa gereği Milli Parklar Müdürlüğü'ne verilecek. Hemen tedaviye başlanacak. Takipçisiyiz!

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN