O belediye maaşlara yüzde yüz zam yaptı! Çalışanların yüzünü güldürecek haber: Şimdi herkes oradan iş bakıyor

O belediye maaşlara yüzde yüz zam yaptı! Çalışanların yüzünü güldürecek haber: Şimdi herkes oradan iş bakıyor

Maaş beklentilerinin üzerinde zam duyuruldu. O belediyede personellere yüzde yüz zam yapıldı. Personellerin yüzünü güldürecek zamla beraber, binlerce kişi o bölgeden iş kovalıyor. Peki, hangi belediye yüzde yüz zam yaptı? İşte tüm detaylar...

Asgari ücrete yüzde 40 oranında zam gelirken, o belediyeden personellere yüzde yüz zam yapıldı. Personellerin yüzünü güldüren zamla birlikte ülke genelinde viral oldu. İşte yüzde yüz zam yapan belediye...

MAAŞLARA YÜZDE 100 ZAM

Ülkemizde asgari ücrete yüzde 49, memura yüzde 49, emekliye ise yüzde 37 zam yapılmıştı. O belediyeden maaşlara yapılan yüzde yüz zamla birlikte ülke gündeminde yer aldı. Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde duyurulan maaş zamları dudak uçuklattı. AK Parti yönetiminde olan Pazaryeri Belediyesi Başkanı Zekiye Tekin, duyurduğu zamla birlikte personellerinin de yüzünü güldürdü.

20240110aw116869-1.jpg

PERSONELLERİN YÜZÜ GÜLÜYOR

Yüzde yüz zam hakkında Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin'den açıklama geldi. Asgari ücrette açıklanan 17.002 TL'nin ardından belediye bünyesinde çalışan 30 kadrolu personelin maaşına yüzde yüz zam yapıldı. Daha önceki dönemlerde enflasyonun üzerinde zam yapmasıyla bilinen Pazaryeri Belediyesi Başkanı Tekin açıklamalarda bulundu.

Personellerinin yüzü güldüğünü söyleyen Tekin, "Belediye-İş Sendikası Eskişehir Şube Müdürü Kemal Azak ile gerekli imzalarımızı attık. Belediyemizde çalışan 30 kadrolu personelimizin yüzde 100 zamla yüzleri gülüyor. Sizler için çalışmaya devam ediyoruz’’ sözlerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN