Öğretmene bir zam daha geliyor! En düşük maaş 22 Bin TL olmuştu

Öğretmene bir zam daha geliyor! En düşük maaş 22 Bin TL olmuştu

Öğretmenleri sevindirecek önemli bir açıklama yapıldı. Öğretmenler için verilecek eğitim ödeneğine tarihi bir zam geliyor. İşte ödemeler hakkındaki tüm detaylar…

2023-2024 eğitim öğretim yılı eğitime hazırlık ödeneği tutarları belli oldu. Gözler öğretmen ödeneklerine çevrilirken herkese sevindiren açıklama geldi. Eylül ayında verilecek. İşte ödemeler hakkındaki tüm detaylar…

ÖDEME DETAYLARI BELLİ OLDU

Öğretmenlerin dört gözle beklediği ödenek tutarları belli oldu. 2023'te 2024 eğitim öğretim yılı kapsamında öğretmenlere verilecek ödenek tutarları Eylül ayında 1400 TL olarak hesaplara yatırılacak. Enflasyon nedeniyle eriyen zamlar dikkat çekerken yeni zam beklentisi oluşmuştu.
7. Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri 1 Ağustos 2023 tarihinde başlarken yetkili Konfederasyon Memur Sen ile hükümet masaya oturacak. Masada görüşülecek en önemli konulardan biri eriyip giden eğitime hazırlık ödeneği olacak.

ders-dinlemek.jpg


Eğitim hazırlıkları kapsamında öğretmenlere sağlanacak ödenekler için toplu sözleşme masasında ciddi bir zam pazarlığı yapılacak. Öğretmenlerin talebi en az 1 maaşa eşitlenmesi olsa dahi konu hakkında nasıl bir yol izleneceği 1 Ağustos'ta yapılan görüşmelerin ardından belli olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN