ÖTV polemiği büyüyor: Nebati 'yükselecek', Kılıçdaroğlu 'inecek' dedi

ÖTV polemiği büyüyor: Nebati 'yükselecek', Kılıçdaroğlu 'inecek' dedi

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, iktidar olduklarında ÖTV indirimi yapacakları açıklamasına ilişkin "Kendisi bizi yanlış anlamış, artıracağız" diyen Bakan Nebati'ye cevap geldi. Kılıçdaroğlu, konuyla alakalı "Sevgili halkım, bunların Saraydan atanma bakanı 'Biz ÖTV’yi artıracaktık, Kılıçdaroğlu konuştu' demiş. Söz verdim, seçimden sonra ÖTV indirilecek. İkinci el fiyatına yeni araba alacaksınız" dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun "iktidara geldiklerinde Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) indirimi yapacakları" açıklamasına karşılık "Kılıçdaroğlu bizi yanlış anlamış, yanlış dinlemiş" diyerek ÖTV'yi artırmayı planladıklarını söyledi. Ana muhalefet lideri, sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir açıklama yaptı.

'Söz verdim, seçimden sonra ÖTV indirilecek'

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"Sevgili halkım, bunların Saraydan atanma bakanı 'Biz ÖTV’yi artıracaktık, Kılıçdaroğlu konuştu' demiş. Söz verdim, seçimden sonra ÖTV indirilecek. İkinci el fiyatına yeni araba alacaksınız. Bunların atanmışlarına gelince, her şeyleri skandal, ciddiye alınacak bir tarafları yok."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN