Pazar gününe program yapanlar dikkat! Çanakkale'den başlayacak Muğla'dan çıkacak... Onu almadan kimse sokağa adım atmasın

Pazar gününe program yapanlar dikkat! Çanakkale'den başlayacak Muğla'dan çıkacak... Onu almadan kimse sokağa adım atmasın

Son dakika haberi... Ağustos ayı ile birlikte etkili olan Afrika sıcaklıkları tüm yurtta etkisini göstermeye devam ediyor. Sıcaklıklar hızla yükselirken vatandaşlar 'Bugün hava durumu nasıl? Yağışlar ne zaman gelecek?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. Pazar gününe program yapanlar dikkat! Çanakkale'den başlayarak Muğla'ya kadar devam edecek. Onu almadan kimse sokağa çıkmasın!

Son haftalarda sıcaklıklar etkisini iyice artırmış durumda. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere sıcaklıklar 30 dereceye kadar çıkarken gözler yağışlara çevrilmiş durumda. Vatandaşlar 'Yağışlar ne zaman gelecek? Bugün hava nasıl olacak?' sorularını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Pazar gününe program yapanlar dikkat! Meteorolojik kaynaklar uyardı. Çanakkale'den başlayacak Muğla'dan çıkacak! Onu almadan kimse sokağa adım atmasın. İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu tahminlerine göre bugün; Ülkemizin kuzeydoğusu ile İç Ege ve Akdeniz’in iç kesimlerinin parçalı bulutlu, Edirne, Kırklareli Ordu'nun iç kesimleri, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Ardahan ve Kars çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

jhjh-4.jpg

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

PAZAR GÜNÜNE PLAN YAPANLAR DİKKAT! ÇANAKKALE'DEN BAŞLIYACAK MUĞLA'DAN ÇIKACAK

Meteoroloji kaynaklarından Türkiye'ye yönelik yeni uyarılar peş peşe gelmeye başladı. Uzmanlara göre, Ağustos ayının sonlarına doğru havaların serinlemesi bekleniyor. Meteoroloji kaynakları yağış alacak illerimizi tek tek paylaştı. Hava Forum tarafından yeni olarak yapılan paylaşımda Pazar günü yağış beklenen iller paylaşıldı. Hava Forum tarafından yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

"Pazar günü; Çanakkale, İzmir, Aydın, Manisa, Muğla, Denizli, Uşak çevrelerinde yağmur ihtimali var. Gelişmeleri takip ediyor"

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

25 AĞUSTOS 2023 CUMA GÜNÜ

h1.png

26 AĞUSTOS 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

h2.png

27 AĞUSTOS 2023 PAZAR GÜNÜ

h3.png

28 AĞUSTOS 2023 PAZARTESİ GÜNÜ

h4.png

29 AĞUSTOS 2023 SALI GÜNÜ

h5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN