Rabia Naz'ın babasından Nurettin Canikli'ye çağrı

Rabia Naz'ın babasından Nurettin Canikli'ye çağrı

Giresun'un Eynesil ilçesinde bir yıl önce 'intihar' denilerek kapatılan Rabia Naz'ın ölümüne ilişkin soruşturma HSYK'nın devreye girmesiyle yeni bir boyut kazanırken acılı baba sosyal medya hesabından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli'ye seslendi...

KARAR.COM / İSTANBUL

Rabiz Naz Vatan, 12 Nisan 2018’de, Eynesil ilçesine bağlı Gümüşçay Mahallesi’ndeki evlerinin önünde yaralı halde bulunan nimik Rabia Naz'ın ölümüne ilişkin soruşturma KARAR'ın manşetleriyle Türkiye'nin gündemine oturdu. Trafik kazası bulgularına rağmen olayın intihar olarak kayda geçirilerek soruşturma açılmamasına itiraz eden babanın mücadelesiyle kamuoyuna mal olan olaydaki ihmallere Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu devreye girdi. HSYK'nın görevlendirdiği müfettişin 'kaza olabilir' raporu olay yeri polislerinne soruşturma açılması, 60 tanığın yeniden dinlenmesine karar verilmesiyle soruşturma yeni bir boyut kazandı.

CANİKLİ SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞTU

31 Mart seçimlerinde yeniden seçilemeyen eski Eynesil Belediye Başkanı'nın yeğeninin Rabia Naz'a çarptıktan sonra küçük kızı evin önüne bıraktığı iddiasını dile getiren baba Şaban Vatan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli'yi dosyayı kapatmaya çalışmakla suçlamıştı. Canikli ise baba hakkında suç duyurusunda bulundu ve basın açıklamasıyla kendisini savundu. 

BABADAN YENİ PAYLAŞIM

HSYK'nın soruşturmayı derinleştirme hamlesinin ardından baba sosyal medya hesabından bir kez daha seslendi. Acılı baba "Nurettin canikli Rabia Naz vatanın faillerini adalete teslim et. Hiçbir kişiliğin kendi emelleri, menfaati, çıkarı için adalete,hukuka,Tıpa, içinde bulunduğu partiye,seçmelerine, Ülkenin değerlerine Zarar verici itibarsizlastirma hakkı yoktur . Bu yapılanlar insanlık suçudur" dedi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN