Ramallah Belediye Başkanı'nı ağırlayan İmamoğlu: Filistin'in yanındayız

İBB Başkanı İmamoğlu, Batı Şeria Ramallah Belediye Başkanı Issa Raja Kassis'i ağırladı ve Filistin halkının yanında olmayı sürdüreceklerini belirtti. İmamoğlu, projeleriyle Filistin’e destek olacaklarını vurguladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Filistin Batı Şeria Ramallah Belediye Başkanı Issa Raja Kassis'i ağırladı. İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sonucu yaşanan sivil trajediyi her platformda dile getirmeye devam edeceklerini vurguladı.

İmamoğlu, "Bir yandan bölgede yaşanan trajediyi her platformda dile getirmeye devam edecek, diğer yandan da projelerimizle Filistin halkının yanında olmayı sürdüreceğiz," diyerek Filistin'de yaşananlara karşı duyarlılık çağrısında bulundu.

7 Ekim'den bu yana İsrail’in Gazze'ye düzenlediği saldırılarda, çoğu çocuk 35 bine yakın sivil hayatını kaybetmişti. Başkan Kassis'in ziyareti sırasında, İmamoğlu ve Kassis, Filistin'e yönelik projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu ve iki belediye arasında iş birliğinin önemine vurgu yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN