Ramazan alışverişlerine 600 TL'lik indirim! Katılım şartı yok, başvuru yapanların hesabına anında yatırılıyor

Ramazan alışverişlerine 600 TL'lik indirim! Katılım şartı yok, başvuru yapanların hesabına anında yatırılıyor

11 ayın sultanı Ramazan ayına giriş yaptığımız şu günlerde alışveriş için bir bankadan 600 TL'lik hediye para kampanyası geldi. Ekonomik kriz nedeniyle bütçeyi denkleştirmekte zorluk yaşayan vatandaşlar, 600 TL'lik hediye parayla bir yandan mutfak masraflarını karşılayabilir. İşte, Ramazan alışverişlerinde 600 TL veren o banka ve katılım koşulları...

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte bankalar da gıda alışverişinde çeşitli kampanyalar düzenlemeye başladı. İş Bankası, müşterileri için 600 TL alışveriş hediyesi vereceğini duyurdu.

İş Bankası, market alışverişlerinde Maximum kart sahipleri için 600 TL'lik MaxiPuan veriyor.

İŞ BANKASI RAMAZAN ALIŞVERİŞİ KAMPANYASI SON GÜN NE ZAMAN?

Kampanyadan yararlanmak için İş Bankası müşterisi olmanız ve Maximum kart sahibi olmanız gerekiyor.

20 Mart-30 Nisan 2023 tarihleri arasında İş Bankası Maximum kart ile Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde yapacağınız 400 TL ve üzeri ilk peşin market alışverişinizden sonra farklı günlerde yapacağınız 400 TL ve üzeri her peşin alışverişiniz için 40 TL, dilerseniz MaxiMil olarak da kullanabileceğiniz toplam 600 TL MaxiPuan kazanabilirsiniz.

Market alışverişleri için kullanılacak hediye para anında kullanılabilecek. İş Bankası'nın Ramazan market alışverişine 600 TL kampanyası 30 Nisan 2023 tarihinde sona erecek.

İŞ BANKASI RAMAZAN ALIŞVERİŞİ KAMPANYASINA BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Katılmak İçin: Maximum Mobil'de veya İşCep'te 'Kampanyalar' bölümünden ilgili kampanyadaki 'KATIL' butonuna tıklamanız yeterli. Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.

Kampanyaya Dahil Olan Kartlar ve İşlemler: İş Bankası Maximum, Maximiles, Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, İş Bankası Bankamatik Kartları ve Maxipara Kart kullanılarak yapılan alışverişler, market sektöründe yer alan mağazaların sanal mağaza ve/veya mobil uygulamalarından yapılan market alışverişleri kampanyaya dahil.

Kampanyaya Dahil Olmayan Kartlar ve İşlemler: Ticari Kartlar, Aidatsız Kartlar; Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler, farklı ürün kategorilerinde satış yapan e-ticaret firmalarından yapılacak alışverişler kampanyaya dahil değil.

Ödül Kullanımı: Kazanılan MaxiPuan'lar 4 Mayıs 2023 tarihinde en son kullandığınız kartınıza yüklenecek. MaxiPuan'ların son kullanma tarihi 30 Haziran 2023. Kampanya kapsamında kullanılan en son kredi kartının Maximiles özellikli kredi kartı olması durumunda ise MaxiMil'e dönüştürülebilir MaxiPuan olarak yüklenecek ve tercihe bağlı olarak MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanılabilecek. Maximiles'a yüklenen puanlar Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacak. Kampanya, kredi kartı bazında değil, müşteri bazında. Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 600 TL MaxiPuan kazanabilir.

Destek Kartı: MaxiPuan'larınızla 31 Mayıs 2023'e kadar Maximum Mobil Pazarama üzerinden istenilen sivil toplum kuruluşunun destek kartı alınabilecek. Alınan destek kartı tutarı kadar Pazarama MaxiPuan takip eden haftanın 2. iş günü yüklenmiş olacak. Pazarama MaxiPuan'ların son kullanma tarihi 31 Temmuz 2023 (bu tarih dahil). Yükleme anında İş Bankası kartınızın açık ve kullanılabilir durumda olması gerekiyor. Yüklenmiş olan Pazarama Puan tekrardan destek kartı alımı amaçlı kullanılabileceği gibi, bu durumda ilave bir Pazarama Puan yüklemesi gerçekleşmeyecek. Destek kartı alımında MaxiPuan için alt ve üst sınır bulunmamakta olup bir müşteriye azami 1000 TL Pazarama MaxiPuan yüklenebilecek.​

İŞ BANKASI RAMAZAN ALIŞVERİŞİ KAMPANYASI BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN