Saadet Partili Mustafa Balta Hakk'a yürüdü

Saadet Partili Mustafa Balta Hakk'a yürüdü

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Mustafa Balta, 85 yaşında Hakk'a yürüdü. Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, taziye mesajında, “Merhuma Cenabı Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm camiamıza sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun” ifadelerine yer verdi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi ve Yalova İl Sorumlusu Mustafa Balta’nın yaşamını yitirdiğini duyurdu. Karamollaoğlu, bugün Twitter hesabında yayınladığı taziye mesajında şunları kaydetti:

“Değerli yol arkadaşımız, partimizin Genel İdare Kurulu üyesi ve Yalova İl Sorumlumuz Mustafa Balta’nın vefatını derin bir teessürle öğrendim. Merhuma Cenabı Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm camiamıza sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun.”

MUSTAFA BALTA KİMDİR?

Evli ve 3 çocuk babası Mustafa Balta, 1 Ocak 1949'da Erzurum'da doğdu. İnşaat mezunu olan Balta, on beş yıl devlet müteahhitliği yaptı. Maden işletmeciliği ve inşaat işiyle uğraşan Balta, MTTB üyeliği, MSP gençlik kolları, RP il yönetim kurulu üyeliği görevlerini yürüttü. Mustafa Balta, FP kurucu il başkanlığı ve Saadet Partisi kurucu il başkanlığında çalışmalar sürdürdü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN