Saadet Partili Tekir: Onlar kutuplaşma dedikçe biz kucaklaşma diyeceğiz

Saadet Partili Tekir: Onlar kutuplaşma dedikçe biz kucaklaşma diyeceğiz

Altılı masa liderleri İBB Başkanı İmamoğlu'na destek için Saraçhane'de bir araya geldi. Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu hastane randevusu nedeniyle mitinge katılamadı. Karamollaoğlu'nu temsilen mitinge gelen Saadet Partisi Genel Başkan Vekili Sabri Tekir yaptığı konuşmada "Onlar kutuplaşma dedikçe biz kucaklaşma diyeceğiz" dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle hapis cezası almıştı. Altılı masa liderleri İmamoğlu'na verilen cezaya tepki göstermek için Saraçhane'de vatandaşlarla bir araya geldi. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun doktor randevusu nedeniyle katılamadığı Saraçhane'deki mitinge partinin genel başkan vekili Sabri Tekir katılarak konuşma yaptı.

Konuşmasında "herkes için adalet" ifadesini kullanan Tekir, şöyle devam etti:

"Birileri adaletsizliği araç haline getirip haksızlığa tevessül etse dahi biz her zaman herkes için adalet demeye devam edeceğiz. Adalet herkes içindir. Herkese adaletin eşit ve dengeli bir şekilde sunulmalıdır. Onlar kutuplaşmayı kendileri için gerekli görebilirler. Onlar kutuplaşma dedikçe biz kucaklaşma diyeceğiz. Yaşadığımız sıkıntıları aklı selimle aşacağız. Sizin bahçenizde büyüyecek adaletin tertemiz çocuğu. Kararlıyız. Hep birlikte bunu başaracağız."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN