Saadet Partisi'nin İstanbul adayı Birol Aydın oldu

Saadet Partisi'nin İstanbul adayı Birol Aydın oldu

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde Saadet Partisi'nin İstanbul Belediye Başkanlığına aday olacak isim Birol Aydın oldu. Gelecek Partisi'nin de Aydın'a destek vereceği belirtildi.

31 Mart seçimi öncesinde partilerin adayları netleşmeye devam diyor. Saadet Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İstanbul Milletvekili Birol Aydın oldu. TV5'in haberine göre, aday tanıtım toplantısı 28 Ocak Pazar günü saat 12.00’de Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde yapılacak ve Birol Aydın'ın adaylığı resmi olarak duyurulacak.

Gelecek Partisi de Aydın'a destek verecek.

BİROL AYDIN KİMDİR?

Birol Aydın, 1969 yılında Gümüşhane'de doğdu. İlk ve ortaöğretimini Gebze'de, yükseköğrenimini Tunus Zeytune Üniversitesi'nde tamamladı.

Aydın'ın siyasi kariyeri: Aydın, Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği gibi İslami sivil toplum kuruluşlarında görev aldı. 2002-2005 yılları arasında Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı yaptı. Halen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN