Saadet ve Gelecek Partisi'nden Filistin için çağrı

Saadet ve Gelecek Partisi'nden Filistin için çağrı

İsrail'in Gazze'deki hastane saldırısının ardından Saadet Partisi ve Gelecek Partisi'nden İsrail Büyükelçiliği önünde toplanma çağrısı geldi.

İsrail 7 Ekim'den bu yana abluka altına aldığı Gazze'de en acımasız saldırısını gerçekleştirmiş ve bir hastaneyi bombalayarak en az 500 sivilin hayatını kaybetmesine neden oldu. Saldırının ardından Saadet Partisi ve Gelecek Partisi saldırıyı kınayarak İsrail Büyükelçiliği önünde toplanma çağrısı yaptı.

"BU VAHŞETE KARŞI DURACAĞIZ"

Saadet Partisi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında "Büyük Vahşet! İşgalci katil İsrail, Gazze'de hastane bombaladı, yüzlerce masum Filistinli hayatını kaybetti! Bütün milletvekillerimizle, katillerin ülkemizdeki büyükelçiliği önünde saat 22.30'da toplanacak, bu vahşete karşı duracağız. Tüm halkımızı davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

"VAHŞETE DUR DE"

Gelecek Partisi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla saldırıyı kınadı. Paylaşımda "Vahşete Dur De! İşgalci İsrail, Gazze'deki hastaneleri bombalayarak 500'den fazla masum Filistinli sivili katletti. Bu vahşete karşı, tüm milletvekillerimizle birlikte İsrail büyükelçiliği önünde 22.30'da toplanıyoruz. Tüm halkımızı vahşete karşı durmaya davet ediyoruz. " denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN