Otoyolda kamyonla minibüs birbirine girdi: Ölü ve yaralılar var

Yurt genelinde yaşanan kaza haberlerine bir yenisi daha eklendi. Gaziantep - Şanlıurfa otobanında bir minibüsün karıştığı kazada ölü ve yaralılar olduğu bildirildi. Olay yerine ambulanslar sevk edildi. İlk belirlemelere göre 5 kişinin hayatını kaybetti. Çok sayıda kişinin de yaralanarak hastaneye kaldırıldığı belirtildi. 5 kişinin ölümüyle sonuçlanan kazada 3 kişi gözaltına alındı.

Gaziantep'in Nizip ile Şanlıurfa'nın Birecik ilçeleri arasındaki otoyolda, Şanlıurfa'dan Gaziantep yönüne seyreden yolcu minibüsü ile Karayolları Bölge Müdürlüğü'ne ait kamyon çarpıştı.

yeni-proje-21.jpg

Minibüs, bariyerlere çarparak durabildi. Kazada ilk belirlemelere göre 5 kişi yaşamını yitirdi, 17 kişi de yaralandı.

yeni-proje-20.jpg

Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. İlk yardım ekiplerinin çalışmaları devam ediyor. Kazanın ardından otoyolun Şanlıurfa-Gaziantep yönü ulaşıma kapatıldı.

yeni-proje-22.jpg

İKİ ŞOFÖR İLE KARAYOLLARI ÇALIŞANI GÖZALTINA ALINDI

Feci kazanın ardından başlatılan soruşturma çerçevesinde minibüs şoförü Necati Demir, karayolları kamyonu şoförü Çetin Koçarslan ve karayolları çalışanı Mahmut Ö. isimli şahıslar gözaltına alındı.
Kaza ile ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir