Seçim sonrasında CHP'de yeni başkan hareketliliği başladı! Genel başkanlık için o isim konuşuluyor

Seçim sonrasında CHP'de yeni başkan hareketliliği başladı! Genel  başkanlık için o isim konuşuluyor

Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinin tamamlanması ile birlikte kazanan aday Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu. Seçimlerin tamamlanması ile birlikte CHP'de sesler yükselmeye başladı. Kurultay tartışmaları hızlanırken milletvekili listesinde yer almayan 40 il başkanından şaşırtan açıklama geldi. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…

Seçimlerin tamamlanması ile birlikte CHP'de ipler gerildi. Uzun süredir seçimlerde galibiyet kazanamayan Kemal Kılıçdaroğlu'na tepkilerde çığ gibi büyüdü. 40 İl Başkanı genel başkanlık görevi için o ismi işaret ediyor. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…

O İSİM GÜNDEME GELDİ

28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilen seçim sonrasında kazanan isim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu. CHP Genel Merkezi 2024 yılı Mart ayında yapılacak kurultay için şimdiden tartışmaya başladı. Seçim sonuçlarının üzerine CHP'de kutuplaşmalar olurken azı isimler Kemal Kılıçdaroğlu'nu bazı isimler ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu desteklemeye başladı.

chp-3lu-001.jpg

YENİ BAŞKAN KİM OLACAK?

Seçimleri kaybeden CHP'de sesler yükselirken 40 İl Başkanı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek veriyor. 2 yılda bir düzenlenen CHP kurultayına önümüzdeki sene düzenlenmesi bekleniyor. Sözcü de yer alan çıklamalar doğrultusunda milletvekili listesinde yer alamayan kırk il başkanının İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek verdiği belirtildi.

ekrem-imamoglu-1.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN