Sedat Peker sosyal medya sessizliğini bozdu: Pislikleri ifşa etmek istiyor

Sedat Peker sosyal medya sessizliğini bozdu: Pislikleri ifşa etmek istiyor

Uzun süredir sosyal medyada paylaşımlarına ara veren Sedat Peker, sessizliğini yaptığı retweetlerle bozdu. Peker, bir kullanıcının "Sedat Peker pislikleri ifşa etmek istiyor, ülke yöneticileri ettirmiyor, muhalif partiler de etmesi için çaba sarf etmiyor" mesajını retweet yaptı. Tweeti 6 dakika sonra ise kaldırdı.

Siyasilerin yasa dışı bağlantıları ve uygulamalarıyla alakalı yaptığı ifşaatlarıyla gündeme gelen organize suç örgütü lideri Sedat Peker, uzun süredir bulunduğu Birleşik Arap Emirlikleri'nden yaptığı paylaşımlarını eylül ayı itibarıyla tamamen durdurmuştu. "Dijital tecrit" altında tutulduğu belirtilen Peker, uzun zamandır süren sosyal medyada sessizliğini dün akşam bozdu.

Daha önce, seçime 2 ay kala "helalleşme videosu" yayınlayacağını açıklayan Peker, bir kullanıcının paylaştığı "Sedat Peker pislikleri ifşa etmek istiyor, ülke yöneticileri ettirmiyor, muhalif partiler de etmesi için çaba sarf etmiyor" mesajını retweet yaptı. Peker söz konusu tweeti 6 dakika sonra kaldırdı.

'SEÇİM SÜRECİNDE SUSMAYACAĞIM' MESAJI MI?

Peker, bu paylaşımın ardından bazı kullanıcıların tweetlerini retweetlemeye devam etti. Gazeteci Seyhan Avşar, Peker'in sildiği paylaşımı, "Seçim tarihi bugün belli oldu ve Sedat Peker az önce kendisiyle ilgili bir paylaşımı retweetledi. 6 dakika boyunca bekledi. Sonra sildi…" notuyla paylaştı.

Avşar'ın tweetini de paylaşan Peker, yine bu paylaşımı da hesabından kaldırdı. Avşar durumu Twitter hesabından, "Sedat Peker seçime 2 ay kala bazı paylaşımlar yapacağını söylemişti. Ağır tecrit altında olmasına rağmen risk alarak bu akşam bazı paylaşımları retweetledi. Bu adımı 'seçime giden süreçte susmayacağım. Ancak tecritim konusunda muhalefet bir adım atmalı' olarak okunabilir" diye yorumladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN