Sedat Peker'den yakın çevresi üzerinden mesaj: Sözlerimin arkasında duracağım

Sedat Peker'den yakın çevresi üzerinden mesaj: Sözlerimin arkasında duracağım

BAE'de sosyal medya tecridi altında bulunan Sedat Peker ile ilgili haberler çevresi aracılığıyla devam ediyor. Peker'in yayınlayacağını söylediği videolar hakkında, "Ölsem bile bahsettiğim videoları tamamlayıp basın yayın organlarıyla kamuoyuyla paylaşacağım" dediği iddia edilirken, yakın çevresi ile videoları paylaşmış olma ihtimali arttı.

Hakkında suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla yakalama kararı bulunan Sedat Peker'in Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki (BAE) sosyal medya tecridi devam ediyor. Bu tecrit devam ederken de Sedat Peker'in seçime iki ay kala video yayınlayacağı iddiası ise güç kazandı.

Gazeteci Seyhan Avşar, Halk TV'de konuk olduğu programda Sedat Peker'in yakın çevresinden aldığı bilgileri izleyicilere duyurdu. Avşar, BAE'de bulunan Peker'in yakınlarının bazı zamanlarda gazetecileri arayıp bir şeyler aktardığını dile getirdi.

"SEDAT PEKER VİDEOLARI PAYLAŞTI"

Avşar, Peker'in elindeki tüm bilgileri hatta videoları ve fotoğrafları bile Peker'in çevresiyle paylaştığını aktardı. Gazeteci Seyhan Avşar, Peker'in yakın çevresinden aldığını söylediği bilgileri ise şu şekilde aktardı:

"Sedat Peker sözünün arkasında durduğunu söylüyor. Diyor ki 'Yaşadığım sürece, hatta ölürsem, öldükten sonra sözlerimin arkasında duracağım. Bahsettiğim videoları tamamlayıp basın yayın organlarıyla kamuoyuyla paylaşacağım.'

Bu çok kritik bir cümle. Bunu hiçbir koşula bağlamıyor. İlk kez Sedat Peker cephesinden 'konuşacak mı' sorularına bu kadar net yanıt geldi.

Bu cevaptan sonra artık bugün biliyoruz ki, Sedat Peker elindeki bilgileri, belgeleri, belki videolarını belirli yerlerle paylaştı. Başına bir şey gelmesi halinde bu videoları izleyeceğiz, belgeleri göreceğiz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN