Sedat Peker'den yeni ses kaydı: Videoları durdurmasını AK Partili Metin Külünk istemiş

Sedat Peker'den yeni ses kaydı: Videoları durdurmasını AK Partili Metin Külünk istemiş

Sedat Peker Twitter'da kullandığı Deli Çavuş mahlasıyla paylaşımlarına devam ediyor. Gazeteci Nedim Şener'le sosyal medya üzerinden polemik yaşayan Peker, Şener'e cevaben geçtiğimiz yıl yapılacak Erdoğan-Biden görüşmesi öncesi video paylaşımlarına ara vermesini AK Partili Metin Külünk'ün istediğini ileri sürdü.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker ile Hürriyet yazarı Nedim Şener arasında sosyal medya üzerinden dün bir “pislik” tartışması yaşandı. Peker’e göre Nedim Şener, kendisi için “pislik” demişti ve bu sözleri düzeltmeliydi.

Nedim Şener, “Pislik lafını kullanmadım” dedi ama özür dilemeyi reddetti, “Hakkımdaki ses kaydını yayınlamazsan şerefsizsin” dedi. Daha sonraki saatlerde Peker Twitter’daki @delicavus_nth adlı hesap üzerinden bir telefon görüşmesinin kayıtlarından parçalar yayınladı.

VİDEOLARA ARA VERMESİNİ AK PARTİLİ KÜLÜNK İSTEMİŞ

Peker’in bu görüşmede AK Partili Metin Külünk’le görüştüğü düşünülüyor. Ses kayıtlarında açıkça yok ama Peker görüşmede Külünk’ün kendisinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçen yıl ABD Başkanı Joe Biden’la yapacağı yüz yüze görüşme öncesinden video yayınlamaya ara vermesini istediğini öne sürüyor.

metin-001.jpgAK Partili Metin Külünk (solda) ve Sedat Peker (sağda)

Peker geçen yıl video yayınlamaya Erdoğan-Biden görüşmesi öncesi ara vermişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN