Sinan Oğan’dan karar çıktı! İkinci turda destekleyeceği isim belirlendi: Tarihler netleşti

Sinan Oğan’dan karar çıktı! İkinci turda destekleyeceği isim belirlendi: Tarihler netleşti

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçim sürecinin ardından tartışmalar devam ediyor. %5'in üzerinde bir oy alarak seçimin kaderini etkileyen Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan’dan 2. tur açıklaması geldi. İşte Sinan Oğan’ın ikinci tur tercihi…

İlk tur seçimlerinden sonuç alınamazken 2. tur için nefesler tutuldu. %5'in üzerinde bir oy alan Ata İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’ın 2. turda kimi destekleyeceğim merak edilen konular arasında yer alıyor. Seçimin kaderini etkileyecek bir oy potansiyeline sahip olan cumhurbaşkanı adayı karar için o tarihi işaret etti. İşte Sinan Oğan’ın ikinci tur tercihi…

HANGİ ADAYI DESTEKLEYECEK?

Genel seçimlerin ikinci tura kaldığı onaylanırken hangi adayın Cumhurbaşkanı seçileceği de en çok tartışılan konular arasında yer alıyor. Oy oranında kritik bir rol üstlenen Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan’ın destekleyeceği aday da kritik bir rol üstleniyor.

sinan-ogan-1.jpg
Gazeteci Kürşat Oğuz'a konuşan ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan 2. turda destekleyeceği ismi 19 Mayıs 2023 tarihinde açıklayacağını duyurdu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN