Sinoplular çok mutlu! Bakın neden?

Sinoplular çok mutlu! Bakın neden?

TÜİK, Türkiye'nin en mutlu illerini açıkladı. Listede Sinop ilk sırada yer aldı. Sinoplular çok mutlu. Bakın diğer iller hangileri?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), tarafından açıklanan "Yaşam Memnuniyet Araştırması" sonucunda Türkiye'nin en mutlu 10 ili açıklandı. İlk sırada Sinop yer aldı.

Her yapılan "Yaşam Memnuniyet Araştırması" bu yıl da yapıldı. Türkiye'nin mutlu illerini araştıran TÜİK, en mutlu ilin Sinop olduğunu duyurdu.

sinop-001.jpg

SİNOP TÜRKİYE'NİN EN MUTLU ŞEHRİ

Yapılan araştırmada Türkiye'nin en mutlu şehirleri belli oldu. İlk sırayı 3 tarafı denizle çevrili olan denizi ve ağaçlarıyla dikkat çeken Sinop aldı.

Mutluluk oranı istatistiklerine göre Türkiye'nin en mutlu şehirleri şu şekilde: Sinop, Afyonkarahisar, Bayburt, Kırıkkale, Kütahya, Çankırı, Düzce, Uşak, Siirt, Şırnak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN