Sırrı Süreyya Önder ile DEVA Partili Ekmen’in diyaloğu sosyal medyada gündem oldu

Kalp rahatsızlığı nedeniyle geçirdiği ameliyatın ardından tedavisi yoğun bakımda süren TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder ile DEVA Partisi Batman Milletvekili Mehmet Emin Ekmen arasında TBMM Genel Kurulu’nda geçen şiirli diyalog sosyal medyada gündem oldu.

Kalp rahatsızlığı nedeniyle yoğun bakımda tedavi altına alınan DEM Parti Sözcüsü ve TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder ile DEVA Partisi Batman Milletvekili Mehmet Emin Ekmen arasında TBMM Genel Kurulu’nda geçen bir diyalog sosyal medyada gündem oldu.

Görüntülerde, konuşma süresi dolan Ekmen, Önder'den ek süre istedikten sonra Asaf Halet Çelebi’nin “İbrâhîm” şiirinden şu dizeleri okuyor:

“İçimdeki putları devir
Elindeki baltayla
Kırılan putların yerine
Yenilerini koyan kim”

Ekmen şiiri okuduktan sonra AK Parti sıralarına dönerek, “Arkadaşlar yola putları kırmak ama yerine yeni putlar koymamak için çıkmıştı. Bunu da hatırlatmak isterim” diyor. Oturumu yöneten Sırrı Süreyya Önder ise, “Bilseydim İbrâhîm şiirini tamamlayacaksın, ek süre daha verirdim. Ben tamamlayayım” diyerek şiirin devamını okuyor.

Mehmet Emin Ekmen, bu görüntüleri sosyal medya hesabından “Sırrı Başkan... Dön aramıza ve eksik kalan şiirlerimizi tamamla!” notuyla paylaşmıştı.

NE OLMUŞTU?

Kalp krizi geçiren ve aort damarı yırtılan TBMM Meclis Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Şişli'de özel bir hastanede yaklaşık 12 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakıma alınmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN