1.5 yaşındaki Zeynep'ten acı haber: Sel felaketinde can kaybı arttı

1.5 yaşındaki Zeynep'ten acı haber: Sel felaketinde can kaybı arttı

Adıyaman 6 gün önce meydana gelen sel felaketinde 1,5 yaşındaki kızı ile birlikte birlikte kaybolan iki aylık hamile hemşire Fatma Tekdal'dan acı haber bu sabah gelmişti. Tekdal'ın cansız bedenine ulaşılmış kızı Zeynep Zümra Tekdal'ı ise arama çalışmaları sürüyordu. 1.5 yaşındaki Zeynep Zümra Tekdal'ın cansız bedenine ulaşıldı. Sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 20'ye yükseldi.

Adıyaman ve Şanlıurfa'da 6 gün önce etkili olan sağanak yağış iki şehirde de sele neden olmuştu. Adıyaman'da sel sularının sürüklediği konteyner içerisinde kalan hamile Fatma Tekdal ve kızı 1.5 yaşındaki Zeynep Zümra Tekdal akıntıya kapılarak kaybolmuştu. Fatma Tekdal'ın cansız bedenine ise bu sabah ulaşılmış kızını ise arama çalışmaları sürüyordu.

6611294.jpg

1,5 yaşındaki Zeynep Zümra Tekdal’ın cansız bedeni Boyundere köyü yakınlarında bir HES kanalında bulundu. Polis dalgıç ekipleri tarafından kanal içerisinde bulunan Zeynep Zümra Tekdal’ın cenazesi, yapılan işlemlerin ardından hastane morguna kaldırıldı.

6611298.jpg

6611296.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN