Fatma hemşireden acı haber: Sel felaketinde ölü sayısı 19 oldu

Fatma hemşireden acı haber: Sel felaketinde ölü sayısı 19 oldu

Adıyaman ve Şanlıurfa'da geçtiğimiz hafta meydana gelen sel felaketinde 1,5 yaşındaki kızı ile birlikte birlikte kaybolan iki aylık hamile hemşire Fatma Tekdal'dan acı haber bu sabah geldi. Tekdal'ın cansız bedenine ulaşıldığı kaydedilirken kızı Zeynep Zümra Tekdal'ı arama çalışmaları ise devam ediyor.

6 Şubat'ta depremlerin vurduğu ve ağır darbe alan Adıyaman'da ve Şanlıurfa'da salı gecesi başlayan sağanak yağış sebebiyle iki şehir sele mahkum oldu. Adıyaman'ın Tut ilçesinde Ömerovası Deresi taştı. Tekdal ve Sarıkaya ailelerinin dere kenarındaki bahçeye yerleştirdikleri konteyner, taşkınla birlikte oluşan sel sularına kapıldı.

Konteynerdeki sekiz kişi kendi imkanıyla kurtulurken, Selma Sarıkaya kızı Emine Sarıkaya ile hamile Fatma Tekdal ve kızı Zeynep Zümra Tekdal, akıntıya kapılarak kayboldu.

Çarşamba günü sabah saatlerinde başlatılan çalışmalarda kaybolan Selma Sarıkaya ile kızı Emine Sarıkaya'nın cansız bedenlerine ulaşıldı.

FATMA HEMŞİREDEN ACI HABER GELDİ

Fatma Tekdal'ın cansız bedenine ise bu sabah ulaşıldı. Selde hayatını kaybedenlerin sayısı ise bu şekilde 19'a yükseldi.

Ömerovası Deresi'nin geçtiği 25 kilometrelik hatta sürdürülen çalışmalarda 31 dalgıç polis ve jandarma, belirledikleri noktalara dalış yaparken, diğer ekipler dere kenarındaki bölgeleri kontrol ediyor. 1.5 yaşındaki kızı Zeynep Zümra Tekdal'ı arama çalışmaları

6606796.jpgFatma Tekdal ve kızı Zeynep Zümra Tekdal

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN