Son Dakika... CHP'den 'Burcu Köksal' açıklaması

Son Dakika... CHP'den 'Burcu Köksal' açıklaması

Son dakika haberi... Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) sosyal medya hesabından Afyonkarahisar adayı Burcu Köksal'ın DEM Parti'ye yönelik ayrımcı sözleriyle ilgili açıklama geldi. Açıklamada "Tek bir yurttaşımız dahi kimlikleri nedeniyle haklarından ve kamu hizmetlerinden yoksun bırakılmayacak" vurgusu yapıldı.

CHP Afyonkarahisar adayı Burcu Köksal'ın "Seçildiğimde belediye kapıları DEM Parti hariç her partiye açık olacak" ifadeleri tepki çekmişti. Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama geldi.

Açıklamada "Belediyelerimizin kapıları dün olduğu gibi bugün de herkese sonuna kadar açık olacak, tek bir yurttaşımız dahi kimlikleri nedeniyle haklarından ve kamu hizmetlerinden yoksun bırakılmayacaktır. Tüm halkımızı 31 Mart 2024’te Türkiye İttifakı’nda buluşmaya davet ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN