Erdoğan’dan CHP'li Burcu Köksal'a DEM Parti tepkisi: Buram buram ırkçılık

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ağrı mitinginde konuştu. Konuşmasında CHP'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın DEM Parti'ye ilişkin sözlerine tepki gösteren Erdoğan, "CHP'li belediye başkan adaylarının buram buram ırkçılık, ayrımcılık kokan tüm söylemlerine seslerini çıkarmayanlar mı sizin hakkınızı savunacak?" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ağrı mitinginde halka seslendi.

Konuşmasında hedefine CHP'yi alan Erdoğan, CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın "Seçildiğimde belediye kapıları DEM Parti hariç her partiye açık olacak." ifadelerine tepki gösterdi. CHP içinde de tartışma yaratan sözler hakkında Erdoğan, "Sizlerin iradesini tek parti faşizminin kalıntısı CHP'nin kifayetsiz, muhteris yöneticilerine meze edenler mi Ağrı'ya hak ettiği hizmetleri gerektirecek? CHP'li belediye başkan adaylarının buram buram ırkçılık, ayrımcılık kokan tüm söylemlerine seslerini çıkarmayanlar mı sizin hakkınızı savunacak?" diye konuştu.

8866131.jpg

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şu şekilde:

Değerli kardeşlerim, biz hayatımızı milli iradenin üstünlüğünü savunmaya adadık. Bu anlayışla vesayetinden darbecisine, terör örgütünden tek parti faşistine karşımıza kim çıkarsa mücadele ettik. Cumhuriyet tarihinin en köklü demokrasi ve kalkınma adımlarını hayata geçirmekle kalmadık. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla gözümüzü geleceğe diktik.

'ALANDA 40 BİN KİŞİ VAR'

Şu anda karşımdaki topluluğa bakıyorum. Yol boyu gayet iyiydi. Burada da 40 bin kişinin olduğunu emniyetten aldım.

8866236.jpg

'NE DÜNYA ESKİ DÜNYA NE TÜRKİYE ESKİ TÜRKİYE'

Şimdi yine birileri çıkmış tek parti faşizmini hortlatmak için can atan CHP ile bir olup sizlerin iradesine ipotek koymaya çalışıyor. Dün silah zoruyla yaptıklarını bugün örtülü baskıyla, daha önemlisi tek parti faşistleriyle gizli saklı ittifaklar kurarak gerçekleştirmenin gayreti içindeler. Öyle ki bu uğurda yasakların, hukuksuzlukların ve baskıların sembolü olan CHP'ye bile yedek tekerlek yapacak duruma düştüler. Ne dünya eski dünya ne Türkiye eski Türkiye.

'SIRTINI ÖRGÜTE DAYAYAN SİYASİLER KENDİLERİNİ KOTARMA PEŞİNDE'

Geçmişte maval okuyarak sizlere bambaşka bir dünya, bölge ve Türkiye fotoğrafı çizenlerin gerçek niyetleri yaşanan her gelişmeyle bir kez daha ortaya dökülüyor. Adeta parasını verenlerin tepe tepe kullandığı bir araca dönüşen terör örgütünün bu ülkeyle ve insanıyla ilgili herhangi bir derdinin olmadığı ortaya çıktı. Sırtını örgüte dayayan siyasi temsilciler de İstanbul'da veya başka yerlerde kirli pazarlıklarla kendi ikballerini kotarmanın peşindeler.

'BUNLAR İÇİN ÖNEMLİ OLAN AĞABABALARINDAN ALDIKLARI EMİRLERDİR'

Sizlerin iradesini tek parti faşizminin kalıntısı CHP'nin kifayetsiz, muhteris yöneticilerine meze edenler mi Ağrı'ya hak ettiği hizmetleri gerektirecek? CHP'li belediye başkan adaylarının buram buram ırkçılık, ayrımcılık kokan tüm söylemlerine seslerini çıkarmayanlar mı sizin hakkınızı savunacak?

8866130-001.jpg

Bunların ne Ağrı ne Van ve Diyarbakır umurlarında. Bunlar için önemli olan tek şey İstanbul'daki Brüksel'deki Londra'daki Berlin'deki ağababalarından aldıkları emirlerdir. Zaten fırsatını bulan da soluğu oralarda alıyor. Hiç bunların iradenizi istismar etmeyi amaçlayan turistik geziler haricinde samimiyetle halinizi hatırınızı sormak için Ağrı'ya geldiğini gördünüz mü? Şu ulu Ağrı Dağı'na Tendürek Dağı'na Aladağlara teröristlere selam vermek dışında hayırlı bir nazarla bakanı gördünüz mü?

'BUNLARIN HEPSİNİ TOPLA, ÇARP, BÖL, ÇIKAR SONUÇ HEP SIFIR'

Biz milletimize Türkiye Yüzyılı şehirlerini, depreme dayanıklı yapılarıyla, ulaşımıyla, çevresiyle, sosyal destekleriyle ve diğer tüm unsurlarıyla hep birlikte yükseltmeyi teklif ediyoruz. Peki onlar ne yapıyor? Birbirleriyle kavga etmekten, pazarlık etmekten, birbirlerine höykürmekten, çalım atmaktan ülkeye ve millete dair herhangi bir meseleyi gündeme almaya vakit bulamıyorlar.

8866128.jpg

Derdi kendi partisi içindeki ayak oyunları olanın vizyonu da o kadar olur. Derdi terör örgütüne payandalık etmek olanın hayali de o kadar olur. Derdi insanların sıkıntılarını, endişelerini, duygularını istismar etmek olanın programı da o kadar olur. Bunların hepsini bir araya toplayın, çarpın, bölün, çıkartın, ne yaparsanız yapın, geriye kalacak olan hep sıfır olur. Sıfır sonuçlu siyasetin de ne ülkeye ne millete faydası dokunur.

KONYA'DA DÜŞEN ASKERİ UÇAK

Sözlerime son vermeden önce, bu sabah Konya'da düşen askeri eğitim uçağımızdan dolayı Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve milletimize geçmiş olsun diyorum. Pilotumuzun sağ olarak kurtulduğu kazada bir iş makinesi operatörü kardeşimiz vefat etti. Allah rahmet etsin. Mekanı cennet olsun inşallah.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (20)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
20 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN