Erdoğan 'Hanımefendi bu işlere aklın ermez' diyerek Akşener'e yüklendi: Kiminle uğraşacağını bilmen lazım

Erdoğan 'Hanımefendi bu işlere aklın ermez' diyerek Akşener'e yüklendi: Kiminle uğraşacağını bilmen lazım

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti lideri Akşener'in kendisine yönelik 'papatya çayı iç' ifadelerine yanıt verdi. Erdoğan, "Hanımefendi, bu işlere senin aklın ermez. Biz papatya çayının ne zaman içileceğini de biliriz ama sana da rezeneyi tavsiye ederiz. Kiminle uğraşacağını çok iyi bilmen lazım" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ Afet Konutları Temel Atma ve Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni'nde konuştu. Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti lideri Meral Akşener, Erdoğan'a "Giderayak seni çok gergin gördüm Recep Bey. Akşamları papatya çayı iç, iyi gelir." demişti. Akşener'e cevap veren Erdoğan, "Hanımefendi, bu işlere senin aklın ermez. Biz papatya çayının ne zaman içileceğini de biliriz ama sana da rezeneyi tavsiye ederiz. Onun için, kiminle uğraşacağını çok iyi bilmen lazım." ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

"Son depremlerin ardından inşa edeceğimiz 650 bin konutun 7 bin 452'sini Elazığ'da yapıyoruz. Bunlardan 505'inin temelini bugün atıyoruz. Toplanıp dağılanlarla değil, söz verip yapanlarla beraberiz. Bay Bay Kemal, senin ömründe kaç konut var acaba söyler misin? Acaba senin büyükşehir belediyelerin veya belediyelerin kaç konut yaptılar söyler misin? İzmir'de Antalya'da Muğla'da ne yaptılar? Sadece laf, biz yaptık biz. Onlar değil.

Bu ülkede yapılan her işe karşı çıkmayı, takoz koymayı, yalan ve iftirayla engel olmayı maharet sanan bir kesim var. Kimdir bu, CHP... Meslekleri budur. Şimdi de Kanal İstanbul'un önünü kesmeye çalışıyorlar. Bay Bay Kemal, kesemeyeceksin.

"KİMİNLE UĞRAŞACAĞINI ÇOK İYİ BİLMEN LAZIM"

Hanımefendi, bu işlere senin aklın ermez. Biz papatya çayının ne zaman içileceğini de biliriz ama sana da rezeneyi tavsiye ederiz. Onun için, kiminle uğraşacağını çok iyi bilmen lazım. Ülkenin yönetimine dahil tek müktesepleri, koalisyon dönemlerindeki dermansız, bitik, darmadağın Türkiye olanların havsalası bizim birkaç ayda hastane inşa edebileceğimiz gerçeğini almıyor.

"BAY BAY KEMAL'E KANDİL'DEN SELAM GELİYOR"

Bay Bay Kemal, teröristlerle koyun koyunasın, iyi masaya oturdun. Bay Bay Kemal'e Kandil'den selam geliyor. Beraber yürüyeceğiz diyorlar. Yürüyün bakalım, nereye kadar yürüyeceksiniz. 14 Mayıs'ta benim Gakkoş'um bu teröristlerle el ele kol kola olanlara yol vermeyecek.

"BUNLAR LGBT İLE BERABER DANS ETSİNLER"

Onlar gitsinler kendi fırıldak masalarında incik boncuk oynamaya, oturuyorum kalkıyorum kavgası yapmaya, hayali makamlar mevkiler dağıtmaya, gökkuşağı renklerine bürünmeye devam etsinler. Bizim LGBT ile işimiz yok. Bunlar LGBT ile beraber dans etsinler. Deprem, binalarımızı yıkabilir, canımızdan can kopartabilir. Ekonomik sıkıntılar yükümüzü artırabilir. Ama hiçbir şey inancımızı umudumuzu elimizden alamaz.

"TÜRKİYE'NİN DEMOKRASİNE VE EKONOMİSİNE ÇAĞ ATLATMIŞ BİR KARDEŞİNİZ VAR"

Sizlerden benim bir ricam var. Sandığa giderken Cumhurbaşkanı adaylarına, ittifaklara bakıp, kendinizin, evlatlarınızın ve ülkenizin geleceğini hangisine emanet edebileceğinizi bir düşünmenizdir. Biliyorsunuz Yüksek Seçim Kurulu, dört cumhurbaşkanı adayının kesin listesini açıkladı.

Bir tarafta bölücülerin yürü Kemal'i var. Öte tarafta gel Muharrem bulunuyor. Beri taraftakini saymaya gerek bile yok. Tabii bir de ömrünün son 40 yılını belediye başkanı, başbakan, cumhurbaşkanı olarak ülkesine ve milletine hizmete adamış, Türkiye'nin demokrasine ve ekonomisine çağ atlatmış bir kardeşiniz var."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (22)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
22 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN