Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar: Suriye'de 10 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar: Suriye'de 10 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanı Akar, Suriye'nin kuzeyindeki saldırıya misliyle karşılık verildiğini duyurarak 10 teröristin etkisiz hale getirildiğini söyledi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Suriye'nin kuzeyinde Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı üs bölgelerine yapılan saldırılar hakkında açıklamada bulundu.

Bakan Akar, terör saldırılarına ilişkin, “Suriye'nin kuzeyindeki saldırıya misliyle karşılık verildi. 10 teröristi ise yapılan operasyonlarla etkisiz hale getirildi” dedi.

'VUR DE VURALIM' SÖZLERİNE VERDİĞİMİZ CEVAP ÇARPITILDI

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri'de katıldığı AKP milletvekili aday toplantısında gençlerin "Vur de vuralım, öl de ölelim" sloganları atması üzerine, "Bekleyin, onun da zamanı gelecek" ifadelerini kullanmıştı. Akar, tepki çeken sözlerine ilişkin de açıklama yaptı.

Hulusi Akar yaptığı açıklamada "Biz güçlü ve büyük Türkiye'den bahsediyoruz, terörle mücadele konusundaki başarılarımızdan bahsediyoruz. Uluslararası tehdit ve tehlikelerden bahsediyoruz. Bu arada da gençler slogan atıyorlar. Konuşmamızın devamında da açık ve net bir şekilde terörle mücadeleden bahsediyoruz. Milletimize yönelik tehdit ve tehlikelere yönelik mesajlar verdik. Biz terörle mücadele dedikçe başka yerlerden ses geliyor. İçeriden ses geliyor. Gerçekten bunları hayret ve üzüntü ile takip ediyoruz. Bu konuda bazı kişilerde bir gaflet var. Biz gençlerimizin sloganlarından, verdiğimiz cevaplardan başka bir anlam çıkartmak iyi niyetle ifade edilemez. Bu bir gaflettir, bu bir çarpıtmadır. Bu yanılmadır. Bizim tek hedefimiz 85 milyon vatandaşımızın güvenliği için azim ve kararlılıkla mücadele etme azmindeyiz” şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN