Kılıçdaroğlu, Akşener ile sürpriz görüşmesine ilişkin ilk kez konuştu

Kılıçdaroğlu, Akşener ile sürpriz görüşmesine ilişkin ilk kez konuştu

CHP lideri Kılıçdaroğlu, dün akşam İYİ Parti lideri Akşener ile görüşmesini yakın çevresine değerlendirdi. Kılıçdaroğlu, sürpriz görüşmeye ilişkin, “Son derece verimli ve güzel bir toplantı oldu. Toplantı içeriğini aktaramam, bu yanlış olur. Ancak Türkiye’nin yönetilememesi sorununu önümüze getiren ucube sistemin değişiminin zorunluluk olduğu konusunda mutabakatımız tamamdır bunu söyleyebilirim.“ dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti lideri Meral Akşener, dün Ankara Çankaya Belediyesi'nin Ahlatlıbel Tesisleri'nde görüştü. Basına kapalı gerçekleşen sürpriz görüşme yaklaşık 2 saat 10 dakika sürdü. İkili toplantı sonrası basına herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Baş başa gerçekleşen görüşme için CHP kanadından ilk değerlendirme "Daha önce de böyle ikili görüşmeler oldu. Bu görüşme de onlardan çok farklı değildi. Gayet sıcak ve olumlu bir atmosferde geçti" şeklinde oldu.

Kritik görüşmeye ilişkin KARAR yazarı Elif Çakır'a konuşan Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun aldığı ceza ardından CHP ve İYİ Parti arasında yaşanan sorunun ele alındığını söyledi.

'VERİMLİ VE GÜZEL BİR TOPLANTI OLDU'

Akşener'in ardından bir açıklamada CHP liderinden geldi. Kılıçdaroğlu, dünkü görüşme ile ilgili yakın çevresine yaptığı değerlendirmede, “Son derece verimli ve güzel bir toplantı oldu. Toplantı içeriğini aktaramam, bu yanlış olur. Ancak Türkiye’nin yönetilememesi sorununu önümüze getiren ucube sistemin değişiminin zorunluluk olduğu konusunda mutabakatımız tamamdır. Bunu söyleyebilirim” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN