Soylu, mahkeme kararlarının nasıl aşılacağını anlattı

Soylu, mahkeme kararlarının nasıl aşılacağını anlattı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, metruk binaların yıkımı konusunda muhtarlara mahkeme kararının nasıl aşılacağını söyledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kadın Muhtarlar Derneği'in 3. Genel Kurultayı'nda açıklamalarda bulundu.

Soylu uyuşturucu le mücadele kapsamında metruk binaların yıkıldığını belirterek “110 bin metruk bina vardı, biz bunun 75 binden fazlasını yıktık. 15 binini de restore ettik. Geçen gün vilayetlere gidiyorum; Diyarbakır, Adana ve İstanbul da dahil olmak üzere, muhtarlarımız diyor ki “Efendim şurada metruk bina var burada metruk bina var. Ama mahkeme kararı var yıkamıyoruz.” Ya arkadaş sen gece yık, mahkeme kararı bizim arkamızdan gelsin. Çünkü o bina orada durdukça orada uyuşturucu kullanılıyor. Vatandaş geliyor diyor ki muhtara “Bu binayı ne yapacaksın.” Muhtar “mahkeme kararı var yıkamayız” diyor. Ben de diyorum ki gece yarısı dozer gelsin yıksın kim yıktı biz nereden bilelim ya!” diyerek muhtarlara mahkeme kararının nasıl aşılacağını öğütlediğini anlattı.

Soylu, “Biz de sabah valilik, kaymakamlık olarak gelelim molozları toplayalım. Biz bunu yaptık yapmaya devam ediyoruz. Kim ne kızarsa kızsın” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN