Soylu'dan 'kaçak göçmen' yorumu: En güçlü olduğumuz alan

Soylu'dan 'kaçak göçmen' yorumu: En güçlü olduğumuz alan

Niğde'de kaçak göçmenleri görüntüleri siyaset arenasını hareketlendirirken, İçişleri Bakanı Soylu'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi: Türkiye’nin en güçlü olduğu alan, kaçak göçle mücadelesidir.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kaçak göçmen tartışmaları ile ilgili Twitter'dan paylaşım yaptı.

Twitter'dan paylaşımında Soylu "Türkiye'nin en güçlü olduğu alan, kaçak göçle mücadelesidir. Türkiye, etrafımızdaki coğrafyada tüm olup bitene rağmen göçü yönetmekte; ecdadımıza, komşuluğumuza, asil milletimize yakışanı yapmaktadır. Fitneye, fesada, düşmanlığa, fırsat vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Niğde'de Türkiye'ye kaçak yollarla giren ve otoyol üzerinde duran TIR'dan inerek yerleşim yerlerine dağılan kaçak göçmenleri görüntüleri büyük tartışma yaratmıştı.

Konu ile ilgili Valilik'ten yapılan açıklamada, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı ve 74 göçmenin gözaltına alındığı bildirilmişti.

AFGANLAR TIRDAN NEDEN NİĞDE'DE İNDİ?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN