SUV araçların yeni gözdesi belli oldu! Araç pazarında fiyatlar yeniden güncellendi! Bu araçlar yok satacak!

SUV araçların yeni gözdesi belli oldu! Araç pazarında fiyatlar yeniden güncellendi! Bu araçlar yok satacak!

Türkiye araç pazarında yeniden yer alan Chery, 3 modeli ile sektörde dikkat çekiyor. Araç almak isteyen vatandaşlar piyasa araştırması yaparken Chery, tüm sürücülerin gözdesi olacak. SUV model araç almak isteyenlerin tercihi olacak Chery, fiyatıyla da tüm dikkatleri üzerinde topladı. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

Çin merkezli otomobil üreticisi Chery, uzun bir aranın ardından yeniden Türkiye pazarında yerini aldı. Dünyaca ünlü markalar arasında yer alan Chery, hem görüntüsüyle hem de fiyatıyla vatandaşların vazgeçilmezi olacak. Türkiye pazarında yer alması planlanan Chery markası yalnızca otomobilleri ile de sınırlı kalmayacak. Önümüzdeki süreç içerisinde Avrupa için üretim ve dağıtım üssü olarak Türkiye'yi tercih eden Chery, 3 yeni SUV model aracıyla da araç piyasasında dikkat çekiyor. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

CHERY YENİDEN TÜRKİYE'DE

Türkiye'de uzun bir süre önce satışları durdurulan Çin'in dünyaca ünlü markası Chery, yeniden sektörde yer almak için kolları sıvadı. Çin'in lider isimleri arasında yer alan Chery, Acteco serisi motorları ile da oldukça büyük başarılara imza atıyor. SUV model araçlarıyla oldukça dikkat Chery, Çin ve global pazarda da söz sahibi bir marka olarak karşımıza çıkmaktadır.

chery-fiyat.jpg
Türkiye pazarına yeniden dönüş yapmak için bir planlama düzenleyen markanın 5 yıllık bir planlama yaptığı söylenmektedir. Türkiye'de satışta yer alacak araçların ilk etapta Tiggo 7 Pro, Tiggo 8 Pro ve Omoda 5 olduğu belirtildi. Bunun yanı sıra 1.6 litre benzinli motor ve 7 ileri otomatik şanzımana sahip 3 model ile piyasaya giriş yapacak Chery, bu 3 otomobil ile yalnızca sektöre giriş yapacak.

chery-ozellik.jpg
Şirketin asıl amacı elektrikli otomobilleri pazara sokma niyeti olurken planları yalnızca bunlarla da sınırlı kalmıyor. Önümüzdeki süreç içerisinde Türkiye'de bir üretim üssü yapılmasını planlayan şirket Türkiye'de kuracağı yeni fabrika ile Avrupa'da daha rekabetçi bir ortam sağlayabilecek.

chery-yeniden-turkiyede.jpg
CHERY FİYATLARI BELLİ OLDU

Türkiye Sigorta Birliği tarafından tanıtılacak olan Chery marka araçların fiyat listeleri de belli oldu. Habertürk'ten Yiğitcan Yıldız'ın haberinde yer alan bilgiler doğrultusunda araç fiyatları da açıklandı. Bu kapsamda Chery marka araçlar için istenen fiyatlar şu şekildedir:

  • Omoda 5 Comfort: 845 bin TL
  • Omoda 5 Luxury: 905 bin TL
  • Omoda 5 Excellent: 965 bin TL
  • Tiggo 7 Pro Comfort: 875 bin TL
  • Tiggo 7 Pro Luxury: 935 bin TL
  • Tiggo 7 Pro Excellent: 995 bin TL
  • Tiggo 8 Pro Luxury: 1 milyon 50 bin TL
  • Tiggo 8 Pro Excellent: 1 milyon 150 bin TL

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN