O bankada kredi kartı başvurusu yapanlara 10 bin TL nakit para! 31 Mart'ta sona eriyor, kampanyayı kaçırmayın

O bankada kredi kartı başvurusu yapanlara 10 bin TL nakit para! 31 Mart'ta sona eriyor, kampanyayı kaçırmayın

Bankalar, yeni müşteriler kazanmak için zaman zaman cazip kampanyalar düzenliyor. Bir özel banka, ilk kez kredi kartı başvurusu yapan yeni müşterilerine faizsiz 10 bin TL nakit avans veriyor. Üstelik nakit avansını kullananlara 6 ay taksitle geri ödeme imkanı sunuyor. İşte, kredi kartı başvurusu yapanlara 10 bin TL veren o banka...

Garanti Bankası, mobil uygulama üzerinden ilk kez kredi kartı başvurusu yapan müşterilerine 10 bin TL'ye kadar taksitli nakit avans veriyor.

Bireysel kredi kartı başvurusu yapanlar, başvurusu onaylandığında 10 bin TL'ye varan faizsiz ve masrafsız taksitli nakit avans imkanından faydalanabiliyor. Kampanya kapsamında kullanılan taksitli nakit avans, 6 ay taksitle geri ödenebiliyor.

GARANTİ BANKASI 10 BİN TL NAKİT AVANS BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Kampanyadan Garanti Bankası'nın mobil uygulamasını indirip 'Müşteri Olmak İstiyorum' adımından ilerleyerek ilk defa temassız müşteri olma teknolojisi ile süreci tamamlayan müşteriler kredi kartı başvuruları onaylandığında faydalanabiliyor.

GARANTİ BANKASI 10 BİN TL NAKİT AVANS KAMPANYASI

* Kampanya 1-31 Mart 2023 tarihleri arasında geçerli.

* Kampanyadan yararlanabilmek için müşteri olma sürecinin Garanti BBVA Mobil üzerinden tamamlanması gerekiyor. Herhangi bir sebepten dolayı uzaktan müşteri olma sürecinin Garanti BBVA Mobil üzerinden tamamlanamaması ve sürecin şubede devam etmesi durumunda kampanyadan faydalanılamaz.

* Kampanyadan Garanti BBVA Mobil üzerinden müşteri olduktan sonra 14 gün içerisinde Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet ve BonusFlaş üzerinden bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan müşteriler, kredi kartı başvurularının onaylanması ve kartlarının açılması durumunda faydalanabilecek.

* Kampanya sadece Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet ve BonusFlaş üzerinden tamamlanacak kredi kartı başvuruları için geçerli.

* Kampanya tanımı kredi kartı başvurusu onaylandıktan 1 gün sonra yapılacak.

* Taksitli Nakit Avans kampanyasından faydalanabilmek için kredi kartının şifresinin belirlenmesi ve kullanıma açık olması gerekiyor. Şifresi belirlenmemiş ve henüz kullanıma açılmamış kartlar kampanyadan faydalanamaz.

* Kampanya kapsamında kredi kartı 1-31 Mart 2023 tarihleri arasında açılan müşteriler 30 Nisan 2023 tarihine kadar faizsiz taksitli nakit avans fırsatından faydalanabilecek.

* Kampanya kapsamındaki faizsiz taksitli nakit avans kredi kartı açılışından sonra sadece 1 kez kullanılabilecek.

* Kampanya kapsamında maksimum 10 bin TL taksitli nakit avans 6 taksit ile kullanılabilir. 10 bin TL'den yüksek tutarlı veya 6 taksitten farklı vadelerde yapılan taksitli nakit avans çekimlerinde çekilen tutarın tamamı için güncel nakit avans faizi uygulanacak.

* Kampanya kapsamındaki faizsiz taksitli nakit avans sadece Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet Şubesi ve BonusFlaş üzerinden kullanılabilir. ATM ve Müşteri İletişim Merkezi kanallarından yapılacak işlemler kampanyaya dahil değil.

* Kampanyadan her müşteri bir kez yararlanabilir. Kampanya döneminde birden fazla kredi kartı başvurusu onaylanan müşterilerin sadece ilk onaylanan kredi kartları kampanyaya dahil.

* Kampanyaya sadece bireysel ve asıl kredi kartları dahil. Ticari kredi kartları, ek kartlar ve sanal kartlar dahil değil.

* Kredi kartı başvurusu onaylanmayan müşteriler kampanyadan faydalanamaz.

* Kredi kartı başvurusunun 10 bin TL'den daha az limit ile onaylanması halinde çekilebilecek maksimum taksitli nakit avans tutarı kredi kartının limitiyle sınırlı.

GARANTİ BANKASI 10 BİN TL NAKİT AVANS KAMPANYASI BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN