Tarkan'ın 'Uyan' şarkısı bu kez de İkizdere için seslendirildi

Tarkan'ın 'Uyan' şarkısı bu kez de İkizdere için seslendirildi

Boğaziçi Gençlik Korosu, Rize İkizdere'de devam eden taş ocağı mücadelesine destek için Tarkan'ın 'Uyan' şarkısını seslendirdi.

Sanatçı Tarkan'ın 'Uyan' şarkısı Rize İkizdere'deki İşkencedere Vadisi’ne yapılmak istenen taş ocağına karşı devam eden nöbet eylemine destek için Boğaziçi Gençlik Korosu tarafından seslendirildi. Söz ve müziği sanatçıya ait olan şarkının düzenlemesini ise koro şefi Masis Aram Gözbek yaptı. 

TARKAN: TÜM KALBİMLE YANINIZDAYIM

Tarkan, geçtiğimiz günlerde de sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Rize'nin İkizdere ilçesinde yapılmak istenen taş ocağına tepki göstermişti. Sanatçı paylaşımında, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Canım memleketim Rize, canım İkizdere, canım hemşehrilerim! Acılı feryadınızı duyuyorum. İçim yanıyor benim de. Doğanızı, yurdunuzu korumak istemekteki haklı isyanınızı derinden hissediyorum ve bu mücadelenizde tüm kalbimle yanınızdayım. Her gün memleketimizin doğasını, toprağını para ve güç uğruna feda edenler; çocuklarımıza, yarınlarımıza miras bırakacağımız güzel memleketimize bu katliamları reva görenler, bir durun artık! Yeter!"

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN