THY uçağında kalp krizi alarmı: Uçak İstanbul'a geri döndü

THY uçağında kalp krizi alarmı: Uçak İstanbul'a geri döndü

THY'nin İstanbul-İslamabad seferini yapan uçağı, yolculardan birinin kalp krizi geçirmesi üzerine kalkışından bir saat sonra İstanbul Havalimanı'na geri döndü. İlk müdahalesi uçakta kabin ekipleri tarafından yapılan yolcu ambulansla hastaneye götürüldü. Daha sonra aynı uçak, 23.10'da tekrar İslamabad'a doğru yola çıktı.

Türk Hava Yolları'nın (THY) TK710 sefer sayılı Airbus330-300 tipi uçağında kalp krizi paniği yaşandı. Pakistan'ın başkenti İslamabad seferini yapmak üzere 266 yolcusuyla İstanbul Havalimanı'ndan 20.53'de havalanan uçağın kalkışından kısa bir süre sonra yolculardan biri fenalaştı.

İLK MÜDAHALE KABİN EKİBİNDEN

Kalp krizi geçirdiği öğrenilen yolcuya ilk müdahale uçakta kabin ekipleri tarafından yapıldı. Durumdan haberdar edilen pilotlar, bunun üzerine Karadeniz üzerinden İstanbul'a dönüş kararı aldı. THY uçağı 21.50 sıralarında İstanbul Havalimanı'na inerken, yolcu da ambulansla hastaneye götürüldü.

Daha sonra aynı uçak, 23.10'da İslamabad'a gitmek üzere yeniden havalandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN