Ticaret Bakanlığı'ndan yılın son düzlüğünde büyük ilan! Mülakatsız tam 1000 büro personeli alınacak! Başvuru için son tarih 30 Kasım!

Ticaret Bakanlığı'ndan yılın son düzlüğünde büyük ilan! Mülakatsız tam 1000 büro personeli alınacak! Başvuru için son tarih 30 Kasım!

Ticaret Bakanlığı'nın paylaştığı yeni ilanda 1000 büro personeli alımı yapılacağı açıklandı. Mülakat olmadan yalnızca KPSS puanıyla yapılacak alımlar için son başvuru tarihi 30 Kasım! İşte, Ticaret Bakanlığı büro personeli alımlarıyla ilgili detaylar...

Ticaret Bakanlığı yeni iş ilanını yayınladı. Bu kapsamda mülakat olmadan yalnızca KPSS şartıyla 1000 büro personeli alımı yapılacak. İşte, alımlarla ilgili detaylar...

TİCARET BAKANLIĞI HANGİ KADROLARA PERSONEL ALACAK?

Bakanlık tarafından alım yapılacak kadrolar şunlardır:

- Merkezi Birimleri

- Gümrük ve dış ticaret bölge müdürlükleri

- Ticaret il müdürlükleri

- Serbest bölge müdürlükleri

ALIMLAR KPSS PUANIYLA YAPILACAK!

Bakanlık bünyesinde görevlendirilmek üzere yapılacak alımlarda adayların KPSS puanına bakılacak. Bu kapsamda 2022 yılı KPSS P93 puanı 70 ve üzerinde olan adaylar başvuru yapabilecek.

1000 kişilik kadro için 500'de yedek kadro açılacak.

 ticaret bakanlığı büro personeli alımı

TİCARET BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,

b) En az iki yıllık eğitim veren ve yüksekokulların büro yönetimi ve yönetici asistanlığı, insan kaynakları yönetimi, adalet, dış ticaret, maliye, işletme yönetimi, muhasebe ve vergi uygulamaları, lojistik, bankacılık ve sigortacılık, halkla ilişkiler ve tanıtım, bilgi yönetimi, bilgisayar programcılığı ile bilgi teknolojileri ya da bunlara denkliği/eşdeğerliliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarının yukarıda belirtilen bölümlerinden mezun olmak, (Adayların, söz konusu bölümlere denk/eşdeğer sayılan bölümlerden mezun olmaları halinde YÖK tarafından onaylanmış denklik/eşdeğerlik belgelerini jpeg formatında tarayarak başvuru sistemine eklemeleri gerekmektedir.),

c) ÖSYM tarafından 2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından, KPSS P93 puan türünden 70 (yetmiş) ve üzeri puan almak.

BAŞVURULAR NEREYE YAPILACAK?

Online yapılacak başvurular 21-30 Kasım tarihleri arasında saat 17:00'a kadar yapılacak. Adaylar başvuru işlemlerini Kariyer Kapısı'ndan gerçekleştirebilecek. Posta ya da diğer türlü yapılan başvurular geçerli sayılmayacaktır.

Başvurusu kabul edilen ve atanmak için hak kazananların görev yeri elektronik kura çekimiyle belirlenecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN