Tüm çalışanlara 25 maaş ikramiye! Kişi başı en az 137 bin 500 TL hesaplara yatırıldı

Tüm çalışanlara 25 maaş ikramiye! Kişi başı en az 137 bin 500 TL hesaplara yatırıldı

Milyonlarca çalışan yılbaşında ikramiye alıp almayacağını merakla berkelerken sevindiren bir haber geldi. Yurt dışında yılbaşı ikramiyesi yaygın olsa da ülkemizde ekonomik şartlardan dolayı sadece bazı şirketler çalışanlarına ikramiye verebiliyor. Özellikle hayat pahalılığının zirve yaptığı şu dönemde bir şirket tüm çalışanlarına kişi başı en az 137 bin 500 TL yılbaşı ikramiyesi verdi.

Çek Cumhuriyeti merkezli otomotiv üreticisi Skoda, Türkiye'deki çalışanlarına 25 maaş yılbaşı ikramiyesi verdi.

skoda-fabrikasi-nerede.jpg

Otomotiv yazarı Emre Özpeynirci'nin haberini doğrulayan Skoda Türkiye distribütörü ve Yüce Auto Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce, ortağı Doğuş Grubu Grubu Başkanı Ferit Faik Sahenk'e de teşekkür etti.

Çalışanlarının kendileri için her zaman çok önemli olduğunu söyleyen Ahmet Yüce, "Biz onlar sayesinde varız. O yüzden her zaman her zorlukta yanlarındayız" dedi.

ahmet-yuce-kimdir-kac-yasinda-nereli.jpg
Ahmet Yüce

KİŞİ BAŞI EN AZ 137 BİN 500 TL YILBAŞI İKRAMİYESİ

İkramiye ödenen işçilerin asgari ücret aldığı bile düşünülse 25 maaş ikramiye 5500 liralık asgari ücretle tam 137 bin 500 TL yapıyor.

Ahmet Yüce'nin ismi, koronavirüs salgını ortaya çıktığında da gündeme gelmişti. Skoda Türkiye distribütörü Yüce, pandemi döneminde, "Hiçbir çalışanı işten çıkarmayacağız" açıklamasıyla dikkat çekmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN