Türk Telekom kullanıcısı dikkat! 81 il için o duyuru yapıldı

Türk Telekom kullanıcısı dikkat! 81 il için o duyuru yapıldı

Akıllı telefonunu Türk Telekom’dan satın alan vatandaşlara önemli duyuru geldi. Türk Telekom sosyal medya hesabından konu ile ilgili paylaşım yaparak vatandaşları bilgilendirdi. Sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, 81 ilde onarım hizmeti verildiği belirtildi.

Geçtiğimiz yıl teknik servis sektöründe BDH ile iş ortaklığını imzalayan Türk Telekom, müşterilerine yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. Yapılan iş birliğiyle satışa sunulacak “Akıllı Servis VIP Paket” kapsamında, Türk Telekom 81 ilde müşterilerin arızalı cihazını 24 saatte teslim alıp hızlı servis taahhüdü sağlayarak sektörde benzeri olmayan bir hizmet sunuyor.

Türk Telekom sosyal medya hesabı üzerinden Akıllı Servis VIP Paket duyurusunda bulundu. Akıllı Telefonunu Türk Telekom’dan kontratlı ya da peşine kontratlı olarak son 30 gün içinde almış Türk Telekom abonelerine özel kesintisiz iletişim, müşteri adresinde hizmet ve +1 Yıl Ek Garanti sağlayan bir hizmet paketi sağlanıyor.

turktelekom.jpeg

TÜRK TELEKOM'DAN 'ONARIM' UYARISI

Türk Telekom tarafından yayınlanan paylaşımda, ‘’Akıllı Servis VIP Paket ile, 81 ilde telefonunuzu uzman ekiplerimize kendi adresinizden teslim edebilir, onarım sürecinde yedek cihaz hizmetinden faydalanabilirsiniz’’ diye ifade edildi.

PAKET KAPSAMINDA HANGİ HİZMETLER SUNULMAKTADIR?

Bu paket kapsamında; Üretici Garantisine ek olarak ekstra 1 yıl garanti, 24 saatte müşteri adresinden arızalı akıllı telefonun teslim alınması, Yedek akıllı telefon hizmeti, Uzaktan Erişim ile Teknik Destek, Garanti dışı hasarlarda indirim gibi avantajlar sunuyor.

AKILLI SERVİS VIP PAKET NEDİR?

Akıllı Telefonunu Türk Telekom’dan kontratlı ya da peşine kontratlı olarak son 30 gün içinde almış Türk Telekom abonelerine özel kesintisiz iletişim, müşteri adresinde hizmet ve +1 Yıl Ek Garanti sağlayan bir hizmet paketidir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN