Türkiye’de kış yeniden sahneye çıkıyor! İstanbul, Bursa, Kütahya, Eskişehirliler Perşembe günü geliyor gelmekte olan

Türkiye’de kış yeniden sahneye çıkıyor! İstanbul, Bursa, Kütahya, Eskişehirliler Perşembe günü geliyor gelmekte olan

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla Türkiye’yi etkisi altına alacak yeni bir hava durumu gelişmesini duyurdu. Ökten, yaklaşan soğuk hava dalgasına dikkat çekerek, Türkiye’nin bazı bölgelerinde kışın geri döneceğini belirtti.

Kerem Ökten’in X sosyal medya platformundaki açıklamasına göre, perşembe gecesi başlayacak olan soğuk hava dalgasıyla birlikte İstanbul, Bursa, Kütahya ve Eskişehir gibi şehirlerde kar yağışı beklendiğini ifade etti.

Ökten’in paylaşımında, “Kış geri dönüyor. Perşembe gecesi İstanbul’da yer yer, Bursa, Kütahya ve Eskişehir’de geniş alanda kar geçişi mümkün…” ifadelerine yer verdi.

img-4433.jpeg

Bu duyuru, Türkiye’de son dönemde yaşanan soğuk hava dalgalarının ardından gelen yeni bir gelişme olarak dikkat çekiyor. Ökten’in paylaşımı, vatandaşlar arasında soğuk hava ve kar yağışına karşı hazırlıklı olma konusunda bir farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN