Tutuklu gazeteci Furkan Karabay’dan yeni yıl mesajı: Çaprazımda Osman Kavala, karşı blokta Can Atalay...

Tutuklu gazeteci Furkan Karabay’dan yeni yıl mesajı: Çaprazımda Osman Kavala, karşı blokta Can Atalay...

Kamuya açık bir mahkeme tutanağını haberleştirdiği için tutuklanan gazeteci Furkan Karabay, cezaevinden yeni yıl mesajı gönderdi. Karabay, "Çaprazımda Osman Kavala, koridorun sonunda Selçuk Kozağaçlı, karşı blokta Can Atalay, Tayfun Kahraman ve ismini sayamadığım birçok kişi hukuksuzca yıllardır hapisken, 2 günlük tutukluluğumu anlatmak hiç de içimden gelmedi” ifadelerini kullandı.

Sarallar grubuna ilişkin gizli olmayan bir duruşmanın tutanaklarını haberleştirmesi nedeniyle önceki gün tutuklanan Gerçek Gündem editörü Furkan Karabay, Marmara Cezaevi’nden yeni yıl mesajı gönderdi.

'2 GÜNLÜK TUTUKLULUĞUMU ANLATMAK İÇİMDEN GELMEDİ'

Karabay’ın X hesabından paylaşılan mesajda şu ifadeleri kullandı:

"Çaprazımda Osman Kavala, koridorun sonunda Selçuk Kozağaçlı, karşı blokta Can Atalay, Tayfun Kahraman ve ismini sayamadığım birçok kişi hukuksuzca yıllardır hapisken, 2 günlük tutukluluğumu anlatmak hiç de içimden gelmedi.

Yeni yılınızda, sevdiklerinizle mutlu, sağlıklı günler diliyorum. Benden bahseden, destek veren, köşesinde yazan herkese teşekkürler...

Marmara Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu
9 Nolu Kapalı Cezaevi C/71"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN