Tuzla'daki deri fabrikasında yangın

Tuzla'daki deri fabrikasında yangın

Tuzla'da bulunan bir deri fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, çevre ilçelerden gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülmeye çalışılıyor.

 

Alınan bilgiye göre, Orhanlı Deri Organize Sanayi Bölgesi Deri Yan Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren Ema Kimya Sistemleri-Huntsmann'a ait  fabrikada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Yangın nedeniyle olay yerine Tuzla ve çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi.

19-09/18/5d81fa23c03c0e214477bdfc.jpg

Zaman zaman patlamaların da yaşandığı yangının sıçraması nedeniyle alev alan itfaiye aracındaki yangın da ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.

19-09/18/tuzla-da-polyester-fabrikasinda-yangin-626265-5.jpg

Geniş bir alan üzerine kurulu fabrikadaki yangına müdahale eden ekiplerin çalışmaları sürüyor.

19-09/18/thumbs_b_c_18455c305908ee48422f22a680ae0b7a.jpg

Tuzla'da kontrol altına alınan fabrika yangınında patlama meydana geldi. Yakıt tankının patlaması sonucu, tanker parçası itfaiye erlerinin üzerine düştü. Olayda yaralanan itfaiye erleri hastaneye kaldırıldı.

TANKER FÜZE GİBİ PATLADI

Tuzla'da fabrika yangını sırasında bir tankerde patlama meydana geldi.

19-09/18/pat2.jpg

Patlama sırasına tanker parçası itfaiye erlerinin üzerine düştü. Olayda yaralanan itfaiye erleri hastaneye kaldırıldı.

19-09/18/asjkdbasd.jpg

İBB Tuzla Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikada çıkan yangınla ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, "Tuzla Aydınlı Mahallesi Organize Deri ve Sanayi Bölgesi'nde, bir kimya fabrikasında, 11.40 sularında başlayan yangına müdahale devam ediyor.  Alevlerin, fabrikanın bitişiğinde bulunan silolara da sıçraması üzerine söndürme çalışmaları sürüyor. Yangına İstanbul İtfaiyesi’nin, 13'ü  Anadolu Yakası,  8'i Avrupa Yakası olmak üzere  21 istasyonundan 53 araç, 147 personeli ile müdahale ediliyor. İBB itfaiyesi ile birlikte, ilçe belediyelerden 14 su ikmal aracı, İSKİ'den de 3 su ikmal aracı söndürme çalışmalarında görev alıyor. Ayrıca, söndürme çalışmalarında Gebze İtfaiyesinden de 3 araç bulunuyor." ifadelerini kullandı.

İSTANBUL/AA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN