Twitter'da ilginç 'kpop' diyaloğu: Kılıçdaroğlu'ndan cevap gecikmedi

Twitter'da ilginç 'kpop' diyaloğu: Kılıçdaroğlu'ndan cevap gecikmedi

Gençlere yönelik Twitter mesajları dikkat çeken Kılıçdaroğlu, yine ilginç bir diyaloğa imza attı. Bir kullanıcının "Kemal abi selamlar, kpop hakkında hiç duyduğunuz oldu mu?" sorusuna başka bir gencin "Boşuna uğraşma alamayacaksın istediğin cevabı" üzerine CHP lideri "Ya alırsa" diyerek yorum yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı Twitch yayınından sonra Twitter'dan paylaşımda bulundu.

"Gençler, 10 yıldır iftiralarla, trollerle benim hakkımda algı oluşturdular. Artık bunu yapamayacaklar. Kararlıyım, yaptırmayacağım. Şu an Jahrein söyleşisi yorumlarınızı okuyorum. Çayımın lezzeti bile bir başka bu gece. Sağ olun, var olun! Demokrat amcanız Kemal" paylaşımı yapan Kılıçdaroğlu'na, kullanıcılardan biri "Kemal abi selamlar, kpop hakkında hiç duyduğunuz oldu mu, hiç düşünceniz var mı?" diye sordu.

Bu sorunun altına başka bir kullanıcı da "Boşuna uğraşma alamayacaksın istediğin cevabı" şeklinde yorum yaptı. Bu mesajın ardından Kılıçdaroğlu da "Ya alırsa?" cevabını yazdı.

İşte dikkat çeken diyalog:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN