Ucuz yağ kuyruğu videosu viral oldu

Sosyal medyada paylaşılan zam videosu viral oldu. Vatandaşın artan fiyatlara tepkisini gösterdiği videoda ucuz yağ almak için mahalle marketinde sıra bekleyen insanların tepkisi görülüyor.

Dolar kurundaki artış ve yüksek enflasyon sonrası zamlar peş peşe gelmeye devam ediyor. Alışveriş yapan vatandaşlar alacaklarını indirimli marketlerden seçmek, düşük fiyatlı ürün bulmak adına uğraşırken artan zamlarla ay sonunu getirmek de her zamankinden daha zor hal alıyor.

Sosyal medyada zamlarla ilgili pek çok paylaşım yapılırken vatandaşların çektiği videolardan biri viral oldu. Paylaşılan videoda mahalle halkı markette ucuz yağ kuyruğuna girerken, sadece indirim olduğu için sıra bekleyenlerde görülüyor.

Video sırada bekleyen vatandaşlardan birinin 'Emekli olacağıma ayçiçek yağı olsaydım bu yıl 61 zam almış olacaktım' dediği görülüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN