Ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ siyasete girdi! O partiden aday adayı oldu: Genel başkan duyurdu!

Ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ siyasete girdi! O partiden aday adayı oldu: Genel başkan duyurdu!

2023 yılında gerçekleştirilecek olan seçimler için tartışmalar devam ediyor. Seçimler için 14 Mayıs tarihi belirlenirken Türkiye İşçi Partisi(TİP) sürpriz bir gelişmeye imza attı. Partisine yeni bir aday dahil eden TİP, Mehmet Aslantuğ'un partiye aday olacağını duyurdu. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…

Türkiye seçim sürecine hızlı bir başlangıç yaparken kulislerden gelen haberlerde oldukça dikkat çekiyor. 2023 yılında gerçekleştirilecek olan cumhurbaşkanlığı seçimleri için 14 Mayıs 2023 tarihi işaret edilirken çalışmalarda hız kesmeden devam ediyor. Siyaset polislerinde ünlü isimlerin adaylıkları çok konuşulurken Bu kez de açıklama Türkiye İşçi Partisi'nden geldi. TİP Genel Başkanı Erkan Baş, ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ'un milletvekili adaylığı için teklif götürdüklerini duyurdu. Ünlü oyuncunun milletvekilliği teklifini değerlendirirken adaylığı kabul ettiği de belirtildi. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…

MEHMET ASLANTUĞ SİYASETE ATILDI

TİP Genel Başkanı Erkan Baş tarafından yapılan açıklama kapsamında Mehmet Aslantuğ'un milletvekili olarak siyasete giriş yaptığı duyuruldu. Erkan Baş’ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Onu sadece unutulmayan rolleriyle değil, planlı bir provokasyona maruz bırakılan Ahmet Kaya’yı cesurca savunmasıyla da hep şükranla hatırlıyoruz.” ifadeleri yer aldı.

mehmet-aslantug.jpg


Açıklamalarına devam eden TİP Genel Başkanı Erkan Baş, Mehmet Aslantuğ'un milletvekilliği adaylık teklifini kabul ederek kendilerine güç verdiğini söyledi. Aslantuğ'un bu seçimi için teşekkür ettiklerini ifade eden Baş, ünlü oyuncunun resmen partiye katıldığını açıkladı.

erkan-bas-aslantug-siyaset.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN