Uykusundan uyandırıldı... Dev yılanın görüntüsü tüyleri diken diken yaptı! Görünce bir daha unutamayacaksınız

Uykusundan uyandırıldı... Dev yılanın görüntüsü tüyleri diken diken yaptı! Görünce bir daha unutamayacaksınız

Kışın genelde sakin kalan yılanlar yaza doğru aktif hale gelmeye başlar. Özellikle yazın avlanma sezonu açılınca kendini ormanın derinliklerine bırakan yılanlar zaman zaman insanlara saldırabiliyor. Kameralara yansıyan bu görüntü ise uykunuzu kaçıracak. Ağaçta uyanan yılanın esnemesi görenlerin ağzını açık bıraktı. İzleyenlerin tüyleri diken diken oldu. İşte sosyal medyada viral olan o korkunç görüntü...

Herkeste mutlaka bir yılan korkusu vardır. Renklerine ve zehirlerine göre değişkenlik gösteren yılanlar kışın genelde uykuya dalar. Havaların ısınmasıyla birlikte uyanır ve avlanma moduna geçer. O anlarda biri ise kameralara yansıdı. Ağaçta uyanan yılanın esneme görüntüsü sosyal medyada viral oldu. İzleyenlerin tüyleri diken diken oldu. Görünce kaçacak yer arayacaksınız!

hjhjhjhj-53.jpg

GÖRENLERİN TÜYLERİ DİKEN DİKEN OLDU

Havaların ısınmasıyla birlikte uykularından uyanan yılanlar aktif olmaya başladı. Bir yeşil ağaç mambasının uykusundan uyanma görüntüsü ise sosyal medyada viral oldu. Ağaçta uyanan yılanın esneme anı görenleri şoke etti.

ghhgghhg-9.jpg

UYKUNUZU KAÇIRACAK GÖRÜNTÜ

Sosyal medyada paylaşılan ve binlerce defa izlenen video izleyenlerin içini ürpertti. Yılanın korkunç ağzı dikkatlerden kaçmadı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN