Uzaklaştırma kararına rağmen katletmişti: Hülya Şellavcı'nın katili yakalandı

Uzaklaştırma kararına rağmen katletmişti: Hülya Şellavcı'nın katili yakalandı

İzmir'de, hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı Hülya Şellavcı Yeğin'i tabancayla katleden Kaffar Yeğin, saklandığı adreste kıskıvrak yakalandı. Katil zanlısının yakalanmamak için sık sık yer değiştirdiği öğrenildi.

İzmir’de esnaflık yapan 52 yaşındaki iki çocuk annesi Hülya Şellavcı Yeğin, 6 ay önce evlendiği Kaffar Yeğin tarafından boşanmak istemesi üzerine 22 Ekim akşamı katledildi.

Hülya Şellavcı Yeğin, bu süreçte mahkemeden aldırdığı konuta ve iş yerine yaklaşmama ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmeme şeklindeki tedbir kararını dört kez ihlal eden Kaffar Yeğin hakkında mahkemeden zorlama hapsi talep etmişti. Ancak mahkeme, 11 Ekim’de hürriyeti bağlayıcı ceza vermesi için Yeğin’in savunmasını alması gerektiğini belirterek talebi reddetmiş ve 15 Aralık’a duruşma günü vermişti.

GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Kaffar Yeğin'in, Hülya Şellavcı Yeğin'in öldürüldüğü atölyeye yakın görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde; kot pantolon ile ceket giyen ve elinde bir paket bulunan Kaffar Yeğin'in, Hülya Şellavcı Yeğin'in ölü bulunmasından 5,5 saat önce atölyeye yakın noktadan hızlıca uzaklaştığı yer aldı.

SAKLANDIĞI YERDE YAKALANDI

Polis ekipleri, Hülya Şellavcı Yeğin’in katil zanlısı Kaffar Yeğin’in Konak ilçesindeki bir adreste saklandığı bilgisini aldı. Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri, belirlenen adrese baskın yapıp, cinayet zanlısı Kaffar Yeğin'i yakalayarak, gözaltına aldı.

Emniyete götürülen Yeğin’in, yakalanmamak için sık sık yer değiştirdiği öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN