Yapımcı Arif Keskiner son yolculuğuna uğurlandı

Yapımcı Arif Keskiner son yolculuğuna uğurlandı

Türk sinemasının unutulmaz eserlerine imza atmış yapımcı Arif Keskiner, 86 yaşında hayata veda etti. Keskiner için ilk tören Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlendi. Ardından Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Keskiner'in naaşı Demirciköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Türk sinemasının usta yapımcılarından Arif Keskiner, 86 yaşında hayatını kaybetmesiyle birlikte sektörde derin bir üzüntü yarattı. Sinema dünyasının değerli isimlerinden biri olarak kabul edilen Keskiner için son görev Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenen törenle yapıldı. Buradaki duygusal anların ardından Keskiner'in cenazesi Teşvikiye Camii'ne götürüldü.

Cenaze törenine, Arif Keskiner'in 25 yıllık eşi Hümeyra Erdoğan, kardeşi Abdurrahman Keskiner ve birçok ünlü sanatçı katıldı. Tören sırasında duygusal anlar yaşanırken, sanat camiası Keskiner'i son yolculuğuna uğurlamak için bir araya geldi.

SANAT CAMİASINDAN BİRÇOK İSİM KATILDI

Sinema sanatçısı Menderes Samancılar, Keskiner için yaptığı konuşmada onunla olan 50 yıllık dostluğunu ve yol göstericiliğini vurgulayarak, Keskiner'in hayatının birçok alanında önemli bir figür olduğunu ifade etti. Aynı şekilde, sinema sanatçısı Nur Sürer de duygusal anlar yaşayarak, Keskiner'i ve Keskiner ailesini anlattı ve onlara olan sevgisini dile getirdi.

8865953.jpg

Keskiner'in kardeşi Abdurrahman Keskiner, ağabeyinin hayatına ve başarılarına dair duygusal bir konuşma yaparak, onun yaşamını dolu dolu geçirdiğini ve her zaman sevgi dolu bir insan olduğunu vurguladı. Aynı şekilde, Keskiner'in 25 yıllık hayat arkadaşı Hümeyra Erdoğan da duygusal anlar yaşayarak, onunla geçirdiği zamanı ve ona duyduğu sevgiyi dile getirdi.

8865960.jpg

Cenaze törenine katılan diğer ünlü sanatçılar da Keskiner'in hayatını ve sanatındaki önemini vurgulayarak, onun Türk sinemasına bıraktığı izleri unutulmaz olarak nitelendirdi. Kerem Alışık, Halil Ergün, Rutkay Aziz ve diğer sanatçılar, Arif Keskiner'in Türk sinemasında önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, onun anısının daima yaşayacağını ifade ettiler.

8865964.jpg

8865963.jpg

Arif Keskiner'in Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Demirciköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN