Yeni yılın en soğuk gününe hazırlanın! Program yapacakları meteoroloji gün vererek uyardı

Yeni yılın en soğuk gününe hazırlanın! Program yapacakları meteoroloji gün vererek uyardı

Yeni yılın en soğuk günü kapıya dayandı, hazırlıklarınızı yapın! Meteorolojik verilerin paylaşıldığı uyardı program yapanlar için uyarıda bulunuldu...

Türkiye'nin kapıda bekleyen en soğuk gününe hazırlanın. Planı olanlar ise iki kere düşünsün. Meteoroloji Bey, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Pazar günü ülkemizde yeni yılın en soğuk sabahı" diyerek uyardı.

Meteoroloji verilerine göre, beklenen soğuk hava dalgasıyla birlikte Pazar günü ülke genelinde önemli bir soğuma yaşanması öngörülüyor.

soguk-hava.png

Sosyal medya paylaşımında, "Pazar günü ülkemizde şuana kadar ki süreçte yeni yılın en soğuk sabahı olması bekleniyor" ifadelerine yer verilen açıklamada, soğuk hava nedeniyle oluşabilecek olumsuz etkiler konusunda dikkatli olunması gerektiği vurgulandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN